cookie-og-privatlivspolitik
Oliver Larsen har underskrevet en tre-årig kontrakt med Team Sydhavsøerne.
Oliver Larsen har underskrevet en tre-årig kontrakt med Team Sydhavsøerne.
Foto: Privat

Sport

Henter stort talent i Silkeborg

Team Sydhavsøerne har fundet Nicolai Frejlevs afløser.
07. februar 2020 kl. 18:00 Af Thomas Jensen

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne har handlet hurtigt, efter det blev kendt, at den mangeårige keeper Nicolai Frejlev stopper karrieren efter denne sæson.

Klubben kan i dag offentliggøre, at man har hentet den kun 19-årige målmand Oliver Larsen, der kommer fra ligaklubben Bjerringbro-Silkeborg.

Han skal danne målmandsduo med Nicolai Neupart i de næste tre sæsoner.

Team Sydhavsøerne har haft kig på Oliver Larsen i et godt stykke tid, fortæller sportschef Morten Juul.

- Vi har i noget tid været bekendte med, at Frejlev stopper og har derfor haft god tid til at lede efter en afløser. Vi har i de seneste par sæsoner i Frejlev og Neupart haft to ret ens typer med nogenlunde samme målvogterstil.

- I denne rekrutteringsproces er vi i højere grad gået efter en modsætning til Neupart, siger Juul.


Landsholdsspiller

- Oliver er som type hurtig og eksplosiv og lever meget på at angribe og tage initiativ. Det giver trænerne flere muligheder rent taktisk i forhold til de kvaliteter, vores modstandere har, lyder det fra sportschefen.

Han har hentet en keeper ind med 19 ungdomslandskampe på cv'et, og han var med til at vinde sølv ved U/19-VM sammen med Sydhavsøernes Lauritz Legér.

Oliver Larsen har spillet i Bjerringbro-Silkeborg, hvor fik han ligadebut allerede som 17-årig i 2017, men har fået det meste af denne sæson spoleret af en genstridig fodskade, som der nu skulle være styr på.

- Vi får en type, der er vant til den daglige træning og den hårde belastning, ligesom vi får en meget ambitiøs ung spiller, der ihærdigt vil arbejde for at blive bedre og for at spille Team Sydhavsøerne helt op i toppen af rækken, understreger Morten Juul.

Oliver Larsen kommer fra Thisted og har også spillet i HF Mors, inden turen gik til Bjerringbro-Silkeborg tilbage i 2017.

Han ser frem til en større rolle i Team Sydhavsøerne.

- Jeg skifter til Team Sydhavsøerne, fordi jeg er helt sikker på, at det er det rigtige skridt for min udvikling og min håndboldkarriere.

- Det er en utrolig ambitiøs klub, som har et sportsligt og et fysisk set up, som tiltaler mig og mine ambitioner rigtig meget. Derudover glæder jeg mig til at blive en del af det nye spændende projekt under Ian Marko Fog, lyder det fra Oliver Larsen, der kommer til Lolland for at kæmpe med om oprykningen til landets bedste række.


Vil rykke op

- Mine forventninger er, at jeg personligt selv får udviklet mig håndboldmæssigt såvel som fysisk i et stærkt træningsmiljø. Samtidig forventer jeg, at vi som hold kan præstere på et højt og stabilt niveau, så vi kan ligge til i toppen og spille med der, hvor det er sjovt, siger Oliver Larsen.

Fra Oliver Larsens nu snart tidligere klub Bjerringbro-Silkeborg er der kun godt at sige om den nye keeper ifølge jydernes cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

- Han får de varmeste og bedste anbefalinger med herfra. Ingen tvivl om at Team Sydhavsøerne får en spiller, der rigtig gerne vil træne og dygtiggøre sig. Vi vil følge ham tæt, og håber en dag at se ham tilbage i Bjerringbro-Silkeborg-trøjen, lyder de rosende ord fra Peter Bredsdorff-Larsen, der ikke har kunne gøre brug af Oliver Larsen i denne sæson på grund af hans fodskade.

Målmanden er den anden nyerhvervelse til den kommende sæson. Tidligere har Team Sydhavsøerne præsenteret Niels Dahl fra Ribe-Esbjerg.

På afgangsiden står lige nu Nicolai Frejlev, Jonas Corneliussen, Jonas Løkken og Lauritz Legér.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce