cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen satser 100 procent på at stryge til tops som MMA-kæmper.
Mark O. Madsen satser 100 procent på at stryge til tops som MMA-kæmper.
Foto: Flemming K. Karlsen

Sport

Mark O. vil helt til tops i MMA

Den ubesejrede MMA-kæmper fra Nykøbing tager familien med til USA.
07. januar 2022 kl. 15:00 Af Torben Mølgaard

NYKØBING - Jeg har en målsætning om at blive den første dansker, der tager bæltet i UFC.

Sådan lyder den kontante melding fra den danske MMA-fighter Mark O. Madsen, der sætter barrieren højt med ambitionen om at vinde den ultimative titel i den ubarmhjertige kampsport, hvor der ofte kæmpes til blodet flyder.

Mark O. Mdasen er ubesejret i 11 kampe gennem en håndfuld sæsoner, der foreløbig er kulmineret med to optrædender i USA under verdens største MMA-forbund, Ultimate Fighting Championship, UFC.

MMA er kæmpestort i USA, hvilket er en af grundene til, at Mark O. Madsen nu permanent flytter derover. Helt præcis til Scottsdale nær millionbyen Phoenix i staten Arizona, der efter planen bliver den 37-årige falstrings base de næste to år.

Senere på foråret eller senest til sommer er det meningen, at hustruen Maria samt børnene Magnus på ti og Sofie på fem følger efter, så familien samlet kan få en tilværelse i det sydvestlige USA.

Annonce

- Vi har været gennem et svært år, hvor min kone blev diagnostiseret med multipel sclerose, og vores hjem har været ubebolig på grund af skimmelsvamp, fortæller Mark O. Madsen.

- Men nu har vi fået ro på de indre linjer og føler os parat til kaste os ud i dette projekt, som er en enestående chance for en fantastisk stor oplevelse for både for mig og min familie, pointerer den forhenværende OL-sølvvinder i brydning.

- Jeg flyver til USA på søndag og føler mig på en måde som en anden Mads Skjern i "Matador", der skal bygge en helt ny tilværelse op - i hvert fald de næste to år, siger Mark O. Madsen.

- Det er er masse praktiske ting, jeg skal have styr på med hensyn til kampe, træning, og hvordan vi skal bo, men jeg føler, det er nemmere at få et overblik, når jeg er i derovre, siger Mark O. Madsen.

Han er stadig på plakaten til en kamp ved det store pay-pr-view MMA-stævne i Houston, Texas, om godt fem uger lørdag 13. februar, hvor modstanderen hedder Vinc Puchel, USA.

Annonce

Men om den kamp rent faktisk bliver til noget, står endnu hen i det uvisse.

- Jeg skal have en snak med mine folk, når jeg kommer til Scottsdale, men det er klart, at det snart skal afgøres, om jeg skal tage kampen, eller vente til jeg får det næste bud, siger Mark O. Madsen.


Du skal bare følge manualen

Teamet i USA med bl.a. den tidligere MMA-champ Henry Cejudo har mere eller mindre skrevert en manual, som Mark O. Madsen skal følge for at nå til tops og vinde bæltet i løbet af de næste to år.

- Jeg kan ikke afsløre detaljer, men de tror på, jeg kan gå hele vejen, hvis jeg følger planen. Det er et sats, men jeg føler mig fysisk og mentalt klar til at udføre planen, understreger Mark O. Madsen.

Iren Conor McGregor er en af de helt store kanoner i MMA-sporten, som Mark O. Madsen gerne møder.

Annonce

- Men det bliver næppe i en titelkamp men bare et bump på vejen mod det helt store mål, når jeg står med bæltet 20. januar 2024, lyder det uden tøven fra Mark O. Madsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE