Annonce
Sport

NFC-træner stadig fuld af eufori

Mathias Kristensen jubler efter 3-0-scoringen i onsdags mod FC København. I morgen gælder det mødet med hans tidligere klub Horsens på udebane i 1. division. Foto: Claus Hansen

Det bliver hverdag igen søndag, når AC Horsens venter på udebane

NYKØBING Stemningen var, ikke overaskende, fantastisk, da NFC-træner Claus Jensen fredag for første gang kaldte sine spillere til træning ovenpå pokaltriumfen i onsdags mod FC København.

De mange indtryk, lykønskninger fra nær og fjern og ikke mindst den store medieomtale også i landsdækkende medier har sat sit aftryk på det hold, som alle lige nu taler om i dansk fodbold.

Måske på højde med et kriseramt FC København-mandskab, som er kommet igennem den kritiske mediecentrifuge efter nederlag i Lollands Bank Park i onsdags.

Men det bekymrer man sig ikke om i Nykøbing FC, hvor det hele handler om at bygge videre på den fantastiske præstation.

- Vi er selvfølgelig stadig fyldt med eufori ovenpå den fantastiske kamp i onsdags. Hele klubben og omgivelserne viste potentialet, og det gælder lige fra børnemarchen af vores ungdomsmedlemmer, de frivillige på stadion og de 5.000 mennesker, der skabte en fantastisk stemning hele vejen rundt til spillerne på banen, der ydede en fantastisk indsats.

- På sådan en aften skal alle yde 100 procent, og det var det, der skete, så det hele gik op i en højere enhed, siger en meget glad cheftræner Claus Jensen, der har gået med armene over hovedet de sidste par dage.

Men nu er han klar til at komme videre med de svære kampe i 1. division, som venter forude, og han er udmærket klar over, at det hurtigt kan blive hverdag igen.

Søndag gælder det nemlig Superliga-nedrykkerne fra AC Horsens på udebane, og selv om man lige har slået FC København med 3-0, så kan man sagtens få ørerne i maskinen i Horsens.

- Det er et rigtig godt hold, vi skal møde. Det vil jeg gerne understrege. De har spillet rigtig mange gode kampe og har mange dygtige spillere, så det skal vi være klar til, siger Claus Jensen, der ikke er nervøs for, at NFC-spillerne tager til Horsens med pokaltømmermænd i benene.

- Fysisk kan der måske være lidt udfordringer i forhold til, at vi spillede i onsdags, men mentalt er jeg ikke i tvivl om, at spillerne kan lægge FCK-kampen væk og fokusere på Horsens fra nu af, lyder det fra cheftræneren, der i skrivende stund ikke har det fulde overblik over, hvem der er klar til at komme på banen i Horsens.

Det ligger dog fast, at anfører Lars Pleidrup ikke spiller, da han afsoner sin sidste karantænedag efter udvisningen mod Fremad Amager.

Det kunne give plads til Kasper Jensen i startopstillingen, da Malte Johannsen fik en mindre skade mod Jammerbugt sidste søndag og heller ikke var med i truppen mod FC København.

Horsens rykkede ud af Superligaen i foråret og fik en lidt blandet start på sæsonen, men østjyderne har noteret sejre i fire ud af de seneste fem kampe, og torsdag sendte de Superligaholdet Silkeborg ud af pokalturneringen med en sejr på 3-2.

Begge hold kommer altså med en frisk pokalsejr i bagagen ind til opgøret, der spilles søndag på CASA Arena i Horsens kl. 15:00, og kampen kan følges i Radio SydhavsØerne.

  • Mathias Kristensen jubler efter 3-0-scoringen i onsdags mod FC København. I morgen gælder det mødet med hans tidligere klub Horsens på udebane i 1. division. Foto: Claus Hansen
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Annonce
Annonce
Lolland

De er blandt Danmarks bedste

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet