cookie-og-privatlivspolitik
Frederik Sørensen spænder skudarmen og fyrer kanonen af i den seneste kamp mod HØJ. I eftermiddag skal han forsøge det samme mod Tønder på udebane.
Frederik Sørensen spænder skudarmen og fyrer kanonen af i den seneste kamp mod HØJ. I eftermiddag skal han forsøge det samme mod Tønder på udebane.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Næsten ny spiller sprudler igen

Frederik Sørensen er kommet stærkt tilbage efter et års skadespause.
27. november 2021 kl. 07:00 Af Thomas Lærke Jensen

MARIBO Det er nærmest en ny spiller, der de sidste par kampe er trådt ind på Team Sydhavsøernes mandskab.

Frederik Sørensen er efter et års skadespause med en drilsk lyskenskade, der startede som en simpel fiberprængning i en kamp mod Vendsyssel til noget, der truede med at stoppe en lovende karriere.

Så galt gik det heldigvis ikke for Frederik Sørensen, der gennem hele forløbet har udvist kæmpe vilje til at komme tilbage.

- Når man har været ude så længe, så finder man ud af, hvor meget håndbold betyder i ens hverdag. Det er jo for at komme ind og spille igen, siger Frederik Sørensen, der for snart to år siden kom til Team Sydhavsøerne fra FIF.

Motivationen til at sidde i styrketræningslokalet og på kondicyklen, samtidig med at holdkammeraterne har løbet inde på halgulvet og trænet, har ikke været det store problem.

Annonce

- Mine holdkammerater har været vildt dygtige til at bakke mig op, og så har Baagø (Jacob Baagø, fysisk træner, red.) været rigtig god til at få mig til at fokusere på de små sejre, lyder det fra Frederik Sørensen.


Karrierestop udelukket

Han har aldrig været i tvivl om, at han nok skulle komme tilbage igen.

- Nej. Jeg satte mig et mål, og det har jeg nået, siger en stolt Frederik Sørensen, der spillede stærkt i den seneste kamp mod HØJ, hvor han scorede tre gange og stod stærkt i forsvaret i det uafgjorte opgør i lørdags.

- Det er virkelig imponerende, at han er kommet så stærkt tilbage. Han er jo nærmest lige begyndt at træne med på 100 procent, og så går han ind og spiller på den måde mod et tophold. Det er beundringsværdigt, og jeg under ham det virkelig, for han har kæmpet en brav kamp det seneste år, siger træner Jakob Green, der også håber, at Frederik Sørensen får en rolle i dagens udekamp mod Tønder.

To hold der kender hinanden indgående efter mange indbyrdes møder i 1. division, og der er altid garanti for drama i Tønder-Hallen, hvor Team Sydhavsøerne i sidste sæson vandt med et enkelt mål scoret af Lukas Eichwald Kristensen få sekunder før tid.

Annonce

Han er dog skadet og som den eneste ude af betragtning til dagens kamp, hvor Team Sydhavsøerne skal forsvare deres fjerdeplads i 1. division mod et hold der lige nu ligger nummer syv.


Topscorer-duel

Sønderjyderne har skiftet godt og grundigt ud i spillertruppen og styres på banen af den tidligere Kolding-spiller Kristoffer Vestergaard, der fører topscorerlisten i 1. division med 100 mål i 11 kampe. Skarpt forfulgt at Team Sydhavsøernes playmaker Nicolaj Jørgensen, der er noteret for 93 fuldtræffere.

- Det er et ungt hold, der spiller frisk til med noget fedt angrebshåndbold. De er nogle arbejdsomme typer, der har stort gå-på-mod, lyder karakteristikken fra Team Sydhavsøernes træner Jakob Green om dagens modstander.

Der er kampstart i Tønder-Hallen kl. 14:00, og Radio SydhavsØerne sender direkte fra opgøret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE