cookie-og-privatlivspolitik
José Mourinho og Mauricio Pochettino er her fotograferet sammen under en Premier League-kamp i 2018, da Mourinho stod i spidsen for Manchester United, mens Pochettino styrede Tottenhams mandskab.
José Mourinho og Mauricio Pochettino er her fotograferet sammen under en Premier League-kamp i 2018, da Mourinho stod i spidsen for Manchester United, mens Pochettino styrede Tottenhams mandskab.
Foto: Andrew Yates/Reuters

Sport

Pochettino er glad for at blive efterfulgt af Mourinho

Mauricio Pochettino havde satset på en dag at skulle efterfølge José Mourinho, men i stedet blev det omvendt.
23. maj 2020 kl. 08:33 Af Ritzau

Annonce

Ikke alle Tottenham-fans er begejstret for, at José Mourinho er klubbens manager, men eksmanager Mauricio Pochettino glæder sig over, at han i november sidste år blev vraget til fordel for den tidligere så succesfulde portugiser.

Tidligere i sin trænerkarriere har Pochettino med interesse fulgt og beundret José Mourinho. Det siger Pochettino til nyhedsbureauet AFP.

- Jeg er så glad for, at Mourinho er i Tottenham, hvor han erstattede mig. Vi har kendt hinanden i lang tid. Da jeg var træner i Espanyol, var han i Real Madrid, og vi havde et godt forhold til hinanden.

- Han er en toptræner. Jeg håbede altid, at jeg en dag ville kunne erstatte ham. Da han var i Real Madrid, så tænkte jeg, "måske tager jeg en dag din plads i Real Madrid", og se så hvordan livet udvikler sig. Nu har han taget min plads i Tottenham. Utroligt, ikke?, spørger Pochettino.

Argentineren nåede selv at stå i spidsen for Tottenham i fem og en halv sæson.

Selv om Tottenham ikke vandt noget under Pochettino, mener han selv, at han sammen med sin stab skabte bedre forudsætninger for, at Mourinho eller kommende managere kan sikre Tottenham det første trofæ siden Liga Cuppen i 2008.

- Jeg er glad for den måde, som vi forlod klubben på efter at have fået nogle af de bedste faciliteter i verden. Jeg er sikker på, at Mourinho er meget taknemmelig for den måde, vi opbyggede klubben, som nu er hans klub, siger Pochettino.

Som en del af sin fratrædelse 19. november blev det aftalt, at han ville få løn i seks måneder, skriver AFP.

De seks måneder er nu gået, og derfor er Pochettino fri til at tage et andet job, uden Tottenham kan kræve kompensation.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce