cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis

Sport

Politiet: Alt forløb fredeligt

OPDATERET TORSDAG MORGEN: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi melder om fred og ro udenfor banen i forbindelse med FCK-kampen.
22. september 2021 kl. 21:55 Af Jakob Poulsen

- Det er gået rigtig, rigtig fint og fredeligt. Folk har opført sig pænt.

Sådan lyder reaktionen fra vicepolitiinspektør Anton Havegård fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter Nykøbing FCs møde med FC København i pokalturneringen Sydbank Pokalen.

Opgøret, der endte med en overraskende sejr på hele 3-0 til NFC, blev overværet af rundt regnet 5.000 tilskuere på et udsolgt Lollands Bank Park i Nykøbing.

Omkring 800 af dem var FCK-tilhængere, som havde taget turen sydpå. Og med så mange mennesker samlet til fodbold, var der også indkaldt ekstra politi til at sikre opretholdelse af god ro og orden.

Men betjentene havde altså ikke meget at lave,
- Der har været masser af glade fans og ingen ballade. Der var lidt trafikale udfordringer på et tidspunkt, men det var ikke noget større, fortalte Anton Havegård ved 21.30-tiden, hvor de fleste tilskuere har forladt området omkring stadion.

Annonce

Der var indsat ekstra busser for at transportere FCKs tilrejsende fans tilbage mod hovedstaden.

OPDATERET TORSDAG: Politiet oplyser på Twitter, at en enkelt fodboldfan - en 22-årig mand - blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han affyrede romerlys på stadion. Det fremgår ikke, hvilken fanfraktion den pågældende hørte til.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

Annonce

ANNONCE