cookie-og-privatlivspolitik
AC Milan har 53 point på Serie A's syvendeplads. (Arkivfoto)
AC Milan har 53 point på Serie A's syvendeplads. (Arkivfoto)
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters

Sport

Simon Kjær og Milan sænker Parma med god anden halvleg

Andreas Cornelius gik ud tidligt med en skade, da AC Milan og Simon Kjær slog Parma med 3-1.
15. juli 2020 kl. 21:31 Af Ritzau

Annonce

Simon Kjær kunne onsdag aften fejre sin nye, permanente aftale med Milan, som blev indgået tidligere på dagen, med en hjemmesejr i Serie A.

Her blev Parma slået med 3-1. Milano-klubben gik ellers til pause bagud 0-1, men satte tingene på plads i anden halvleg.

Det, der skulle have været en danskerduel mellem landsholdskollegerne Simon Kjær og Andreas Cornelius, blev kort inde i kampen en enmandsforestilling.

Sidstnævnte måtte efter ti minutter lade sig udskifte med en skade. Cornelius satte sig på græsset og så ud til at tage sig til baglåret, inden angriberen forlod banen af egen kraft.

Sejren giver Milan 53 point på tabellens syvendeplads, lige udenfor de pladser, der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson.

Parma derimod fortsætter sin resultatkrise. Nederlaget var klubbens femte i de seneste seks kampe.

Milan lagde pres på gæsterne fra start onsdag, men Parma formåede at stå imod.

Milaneserne fik bolden i nettet efter en flot detalje fra Zlatan Ibrahimovic, der med hælen sendte bolden videre til Giacomo Bonaventura, som nemt kunne prikke den ind. Svenskeren blev dog frarøvet assisten, da Bonaventura var offside.

Frem mod pausen vågnede Parma op, og med kun et par minutter tilbage af første halvleg blev det så 1-0 til gæsterne. Jasmin Kurtic sendte med en kølig afslutning bolden i mål.

Men hjemmeholdet kom igen i anden halvleg. Franck Kessie udlignede først med et imponerede drøn fra distancen, hvorefter Alessio Romagnoli gjorde det til 2-1 et par minutter senere.

Parma svarede tilbage med et par store chancer, men ind kom bolden ikke.

Det gjorde den dog i den anden ende af banen, da Hakan Calhanoglu bankede bolden i mål til 3-1 med cirka et kvarter tilbage.

Tyrkeren kronede dermed en flot anden halvleg, hvor han også blev noteret for assister på sit holds to første scoringer.

Andreas Skov Olsen fik en sjælden plads i Bolognas startopstilling, da holdet spillede 1-1 hjemme mod Napoli. Danskeren blev skiftet ud efter lidt over en time.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce