cookie-og-privatlivspolitik
Nicolai Dohn (tv) har spillet sin sidste kamp for Nykøbing FC i denne omgang. Han forlader klubben sammen med Jeppe Arnesen og Sigurd Schøndorf.
Nicolai Dohn (tv) har spillet sin sidste kamp for Nykøbing FC i denne omgang. Han forlader klubben sammen med Jeppe Arnesen og Sigurd Schøndorf.
Foto: Ingrid Riis

Sport

Trio forlader Nykøbing FC

NFC-truppen skrumper efter yderligere afgang.
27. november 2019 kl. 13:10 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Der er kø ved udgangen i Nykøbing FC's klubhus på Østre Allé. I sidste uge bekendtgjorde Kasper Jensen og Joachim Wagner, at de forlader klubben. Og ved tirsdagens sidste træning inden juleferien sagde yderligere tre fodboldspillere farvel og tak.

Nicolai Dohn, Sigurd Schøndorf og Jeppe Arnesen skal alle ud og finde nye klubber i det nye år.

Bruddet med Nykøbing FC sker dog fuldstændig uden dramatik, forsikrer sportschef Claus Jensen.

- For alle tre gælder, at de skal finde et andet sted, hvor de kan få mere spilletid, end der var udsigt til hos os, forklarer sportschefen, der giver de tre spillere de bedste anbefalinger med videre i jagten på en ny klub.

- De har alle sammen optrådt yderst professionelt og bidraget til den udvikling, som holdet har gennemgået, roser Claus Jensen, der for Sigurd Schøndorf og Jeppe Arnesens vedkommende bare har ladet deres kontrakter løbe ud ved årskiftet, mens Nicolai Dohn, der har haft svært ved at tilkæmpe sig en plads på midtbanen, havde et halvt år tilbage i sin kontrakt med NFC.

- Det er i gensidig forståelse, at vi ophøver kontrakten med Nicolai et halvt år før tid. Jeg håber virkelig for ham, at han finder en god klub, for han har masser af potentiale, siger Claus Jensen.

For Jeppe Arnesen, der i efteråret udelukkende har optrådt på Sjællandsserieholdet, har 2019 været præget af en langvarig knæskade, mens Sigurd Schøndorf hele efteråret også har haft skadesproblemer.

Nykøbing-drengen Jeppe Arnesen debuterede helt tilbage i 2015 som bare 17-årig og opnåede 35 kampe, mens Sigurd Schøndorf kom til i 2017 og spillede 32 kampe, og Nicolai Dohn debuterede i 2018 og fik 36 kampe på sit cv.

Tre spillere yderligere har en uvis fremtid i Nykøbing FC, da deres aftaler løber ud ved årsskiftet.

Det drejer sig om Sebastian Koch og Chris Thorsheim, der ifølge Claus Jensen er i dialog med klubben, og lejesvenden fra Brøndby, Magnus Warming, der stadig er på kontrakt hos "de blå-gule"

- Bolden ligger hos Brøndby i forhold til Warming, men selvfølgelig er det en spiller, vi gerne vil holde på, lyder det fra Claus Jensen, der ellers går stille med dørene, når det gælder nye spillere til truppen.

Men han vil gerne røbe så meget, at der skal suppleres med en central forsvarsspiller til den trup, der lige nu tæller 18 spillere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Eliten, magthaverne, censur… 27. januar 2020 kl. 13.15

AF: DAN TOXVÆRD RASMUSSEN

DEBATTEN OM FOR OG IMOD… 27. januar 2020 kl. 09.40

AF: JOHN WENNERWALD

Husk SFO-erne 26. januar 2020 kl. 20.53

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

Annonce