cookie-og-privatlivspolitik
Johan Zanotti instruerer sine førsteholdsspillere. Svenskeren fortsætter i Team Sydhavsøerne - blot i en ny rolle som ungdomskonsulent.
Johan Zanotti instruerer sine førsteholdsspillere. Svenskeren fortsætter i Team Sydhavsøerne - blot i en ny rolle som ungdomskonsulent.
Foto: Jan Knudsen

Sport

Zanotti bliver i Team Sydhavsøerne

Kabalen er gået op i ungdomsafdelingen.
19. marts 2020 kl. 18:00 Af Allan Plenborg

Annonce

MARIBO Team Sydhavsøerne får ny cheftræner næste sæson, når den tidligere Nordsjælland-træner Ian Marko Fog tager over efter svenskeren Johan Zanotti. Men Zanotti, der har været tilknyttet som cheftræner i små tre sæsoner, vil fortsat være tilknyttet Team Sydhavsøerne - blot i en anden rolle.

Johan Zanotti får titel af ungdomskonsulent. Hans opgave bliver at følge klubbens U/17- og U/19-talenter samt de unge spillere på det næstbedste seniorhold. Men han vil ofte også have sin gang ved træningen, hvor han har sit helt store force.

- Det er lidt af et scoop, at vi har kunnet lave denne aftale. Ikke mindst fordi der har været bud efter Zanotti fra ind- og udland, siger sportschef Morten Juul, som tilføjer, at aftalen gælder for næste sæson.

Det hollandske forbund skulle ifølge Folketidendes oplysninger have forsøgt at ansætte Zanotti som landstræner.


Kreativ træner

Den store interesse for Zanotti overrasker ikke Morten Juul:

- Han er unik - og særdeles kreativ på træningsbanen. Og hans resultater i Team Sydhavsøerne taler for sig selv. Han har fået skabt sig et navn.

Zanotti, der er tidligere norsk og svensk ungdomslandstræner, kommer som ungdomskonsulent til at arbejde tæt sammen med Henrik Cieslak og Kenneth Jørgensen.

Henrik Cieslak, U/17-træner denne sæson, rykker med spillerne op og bliver U/19-træner, mens Kenneth Jørgensen, der har arbejdet som træner for det næstbedste seniorhold, vender tilbage som træner for U/17-spillerne.

Udover jobbet som ungdomskonsulent skal Johan Zanotti arbejde som fuldtids ansat lærer på Bindernæs Efterskole ved Rødbyhavn.


Koordinator ansat

Team Sydhavsøerne har endvidere styrket ungdomssektoren med Henrik Suhr som ungdomskoordinator. Det vil frigøre en del af Morten Juuls store arbejde. Dermed er kabalen i ungdomsafdelingen gået op.

Hvem, der skal afløse Kenneth Jørgensen som andetholdstræner, er ikke på plads endnu.

- Vi arbejder på sagen, oplyser Morten Juul.

Grundet coronaviruspandemien er der ingen fælles træning i Team Sydhavsøerne i denne tid. Men spillerne ligger bestemt ikke på den lade side. De har hjemmetræning og løbeture efter et skemalagt program udarbejdet af fysisk træner Jacob Baagøe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce