cookie-og-privatlivspolitik

17

Billeder


Foto: Jan Knudsen

Studenter

108 studenter fik gode råd med på vejen

BILLEDSERIE: Dimissionsfest for studenterne fra Nakskov Gymnasium og Hf fredag.
29. juni 2019 kl. 13:40 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV - Husk, at det ikke er karakteren, der definerer jer, men at det er den karakter, I er, der definerer jer som person.

Det gode råd lød fra Mikkel Toft og Rasmus Vaaben, der fredag stod for elevtalen ved dimissionsfesten for Nakskov Gymnaisum og Hf's studenter og hf'ere.

De 82 stx'ere og 26 hf'ere blev traditionen tro klappet ind til deres pladser, og første sang var "Kære Linedanser." Begrebet linedanser valgte rektor Peter J.O. Rasmussen at tale over til afgangseleverne:

- Når billedet af linedanseren i dagens sang er så velkendt og accepteret, skyldes det måske, at vi hellere vil se os selv som deltagere i livet end som tilskuere til det, og hvis billedet er af dem, der skaber showet i stedet for bare at se til, kan jeg godt genkende jer.

- I sidder på dagens hæderspladser, fordi I har viljen til at være deltagere - og jeg tror, at skolen har givet jer ballast nok til at holde balancen, sagde rektor og nævnte de mange forsøg, de vil komme ud for, hvor nogen vil forsøge at vinde dem for en sag.

Der var mødt mange jubilarer op, både 10, 25, 30, 40 og 50-års samt syv 60-års, og i sin tale mindede Flemming Lundahl de unge om, at de skal holde kontakt, for de skal jo holde 60-års jubilæum i 2079 ...

- Er der borgerløn til alle - eller er landet bare gået fallit, spurgte han retorisk og ønskede god vind.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.

Har du selv taget billeder af årets studenter? Så er du velkommen til at sende dem til os på nyhedsdesk@folketidende.dk. Skriv gerne, hvor billederne er taget, og hvilken klasse, der er på billederne. Så bringer vi et udvalg her på folketidende.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

Annonce