cookie-og-privatlivspolitik
Foto fra sidste års translokation på Nakskov Gymnasium & HF.
Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Studenter

Så springer studenterne ud

MÅ VI SE DINE STUDENTERBILLEDER? I denne uge springer studenterne fra de lokale ungdomsuddannelser ud i hobetal og vil kunne ses og høres i gadebilledet.
27. juni 2019 kl. 13:33 Af Jakob Poulsen

Annonce

Flere hundrede lokale, glade unge mennesker kan i disse dage fejre, at flere års slid på de lokale ungdomsuddannelser endelig er slut.

Huen er - forhåbentlig - blevet sat på hovedet, eller bliver det snart, og i de kommende timer og dage står den på kørsel i hestevogn eller lastbil, translokation og ikke mindst studenterfester.

Det er altid festligt at se de glade unge mennesker med deres flotte studenterhuer, og her på folketidende.dk og i Folketidende vil vi ligesom de foregående år følge studenterne i de kommende dage.

Indtil da kan du ved at klikke på linkene herunder se eller gense nogle af artiklerne og billedserierne fra sidste års studenter.

Farvel til 85 - goddag til 101

Glem mobilen og vær nysgerrige

Studenter-fejring i sommer og sol

MÅ VI SE DINE STUDENTERBILLEDER?
Vi ved, at mange - både familiemedlemmer, venner og måske de unge studenter selv - sikkert tager masser af billeder i forbindelse med dette års studenterarrangementer.

Hvis du har lyst at dele billederne med resten af folketidende.dk og Folketidendes læsere, er du velkommen til at sende dem til os på mail.

Skriv til nyhedsdesk@folketidende.dk - og skriv gerne hvilken skole og klasse, der er tale om. Hvis vi får billeder nok, vil vi bringe et udvalg her på folketidende.dk i løbet af de kommende dage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce