Annonce
Ugeavisen Guldborgsund

Selvstændig midt i en corona-tid

- Når kunderne kommer ind og døjer med synet, kan vi meget ofte løse det for dem, lyder det fra Ane Skytte, der er blevet medejer af Louis Nielsen. Foto: PR

Ane Skytte er ny medejer af Louis Nielsen i Nakskov og Nykøbing. At det sker midt i en corona-tid skræmmer hende ikke.

NYKØBING/NAKSKOV 41-årige Ane Skytte har prøvet meget trods sin beskedne alder. Hun er uddannet sygeplejerske og optiker. Hun har senest arbejdet hos Louis Nielsen siden 2017, men havde oprindeligt første arbejdsdag hos Louis Nielsen i 2006. Herimellem har hun været ansat hos en øjenlæge og på en øjenafdeling, hvor kombinationen af hendes to uddannelser er blevet udnyttet i vidt omfang.

Efter de erfaringer drog hun "hjem", som hun kalder det, til Louis Nielsen i Nakskov og Nykøbing igen. Nu har hun købt sig ind i butikkerne og har med egne ord fundet sin rette hylde.

- Jeg er rigtig glad. Jeg glæder mig til at sætte mit eget præg på butikkerne og til at fokusere videre på øjensundhed, som er en bærende del af Louis Nielsens arbejde. Jeg glæder mig også til at inspirere vores medarbejdere, støtte deres udvikling og sikre, at de også i fremtiden er glade for at gå på arbejde, fortæller Ane Skytte.

At det sker midt i en coronatid er ikke noget, der kan tage modet fra den erfarne fagekspert:

- Alle vores butikker er fortsat åbne fordi, vi som optikere er kategoriseret som en kritisk funktion. Vores sikkerhed og smittebegrænsende tiltag i butikkerne er enormt høje og er ærligt talt noget, der har imponeret mig. Som kæde har vi virkelig løftet vores sundhedsansvar, og vi ved da også fra kunderne selv, at de har følt sig meget trygge hos os under hele coronaperioden. Det gør, at jeg også selv er helt tryg ved at springe ud som selvstændig nu i en tid, der ellers på alle tænkelige måder er usædvanlig.

- Et scoop

Hun ejer nu butikkerne sammen med sine to medpartnere Sørens Bredsgaard og Anders Kurtzmann. Førstnævnte kalder det "et scoop", at Ane Skytte nu er medejer.

- Ane er den mest populære optiker her i området, fordi hun er så dygtig og har solid erfaring med sig. Både her fra Louis Nielsen, men også fra sygehuset og sin ansættelse hos en øjenlæge. Jeg er sikker på, at Ane vil præge vores butikker i Nakskov og Nykøbing Falster, så vi kommer til at give kunderne en endnu bedre oplevelse, fortæller Søren Bredsgaard.

Anders Kurtzmann stemmer i.

- Ane har gode idéer og en erfaring, som vil komme os alle til gode. Hun er stærk til at motivere medarbejderne og skabe en god arbejdsplads. Jeg er sikker på, at det bliver godt, fortæller han. Vi har alle en fælles mission om at blive den foretrukne optiker på Lolland og Falster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vendte hjem

Der var ellers en periode, hvor Ane søgte væk fra den trygge tilværelse som optiker hos Louis Nielsen. Efter at have været i butikken i flere år fra 2006, søgte hun nye græsgange hos en øjenlæge, hvor hun tog sig af patienter med diabetes og glaukom (grøn stær). Her lærte hun meget, men det trak i hende for at komme tilbage.

- Både i min uddannelse som sygeplejerske og hos øjenlægen har jeg samlet uvurderlige erfaringer, men jeg savnede Louis Nielsen, og jeg føler, at jeg er havnet helt på den rette hylde nu som medejer af butikkerne, fortæller hun.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gør en forskel for kunderne

Det er muligheden for at gøre en forskel for kunderne her og nu, der tiltaler hende allermest.

- Når kunderne kommer ind og døjer med synet, kan vi meget ofte løse det for dem. Med briller eller kontaktlinser kan de se godt ud igen. Samtidig kan vi også hjælpe kunder videre, der viser sig at have symptomer, som skal behandles. Vi kan altså være med til at redde synet hos kunderne, og det tiltaler mig meget, fortæller Ane Skytte.

  • - Når kunderne kommer ind og døjer med synet, kan vi meget ofte løse det for dem, lyder det fra Ane Skytte, der er blevet medejer af Louis Nielsen. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Politik

Lollik bliver spidskandidat

Dølle

Politiet opfordrer før Dølle: - Lad være med det

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Dølle

Claus gjaldede: Er I liderlige? Og endte på landsdækkende tv

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Lolland

Ingen parterapeut: Minister afviser at løse byrådskrise

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Erhverv

Scandlines skifter ud i direktionen: Her er de nye navne

Sport

Chok dagen efter semifinaleplads: NFH skal have ny træner i 2025

Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Erkender skralde-brøler: Men borgerne hænger på regningen

Lolland

Utæt pakning stopper færge

Sport

Langt fra dansk rampelys har Mike fra Maribo høstet store trofæer

Indland

Derfor hyler sirenerne i dag

Dølle

- Det er noget, der har rigtig, rigtig høj prioritet

Indland

Brand i skib i Køge: Nu kan borgere færdes frit

Lokal nyt

Melder tæt på udsolgt