cookie-og-privatlivspolitik
Eva Petersen er primus motor bag Nykøbing Messen, der sidste år trak ca. 10.000 mennesker til Nykøbing F. Hallerne.
Eva Petersen er primus motor bag Nykøbing Messen, der sidste år trak ca. 10.000 mennesker til Nykøbing F. Hallerne.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Velkommen til Nykøbing Messen!

80 udstillere i 100 stande er klar til at give inspiration, når der i den kommende weekend for 7. år i træk er masser inspiration og idéer at hente i Nykøbing F. Hallerne.
06. marts 2020 kl. 06:26 Af Manfred Sørensen

Annonce

I den kommende weekend er det igen messetid i Nykøbing F. Hallerne, nærmere betegnet hal 1 og hal 2 samt foyer og udendørs.

80 udstillere er i omkring 100 stande er lørdag og søndag klar til Nykøbing Messen og til at give de forhåbentligt mange besøgende masser af inspiration og idéer på alt fra bolig, energi, fritid, familie og livsstil.

Det er, som det også har været tilfældet de seneste seks år Eva Petersen, der er primus motor for Nykøbing Messen, akkurat som hun er det for en tilsvarende messe i Vordingborg, der allerede fandt sted i weekenden 15. og 16. februar - i øvrigt for 13. gang.

- Det er meget vigtigt, at vi på Sydsjælland og Lolland-Falster værner om det lokale erhvervsliv. Vi har brug for nærvær og det har man mulighed for at få på Nykøbing Messen, hvor man ikke blot kan se og røre ved de udstillede ting og sager, men også se virksomhedsejeren og få den personlige dialog, lyder det fra Eva Petersen, der i år har 24 nye udstillere med i Nykøbing F. Hallerne.

Hun understreger, at hun er meget tilfreds med opbakningen til messen her i Guldborgsund.

- Og for de deltagende firmaer er messen jo samtidig et spændende afbræk fra hverdagen og en rigtig fin lejlighed til at vise flaget og komme i kontakt med potentielle nye kunder. Udstillerne får uddelt en slags levende visitkort, siger Eva Petersen.

Hun har allieret sig med viceborgmester i Guldborgsund Kommune, Bo Abildgaard (S), der lørdag klokken 10 vil byde de første velkommen og sammen med messe-bamsen klippe den røde snor over og officielt åbne Nykøbing Messen 2020.

Det hele vil blive ledsaget af Nykøbing Falster Garden, der vil sørge for festligt messingblæs til publikum.

Nykøbing Messen, hvorfra der også sendes live i Radio Sydhavsøerne, krydres med en stor konkurrence, hvor hovedpræmien er intet mindre end et gavekort til OK Køkkenrenovering på 20.000 kroner.

Sådan!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce