cookie-og-privatlivspolitik
En del af ensemblet bag Swipe Up'era, som kan nydes gratis på Axeltorv på fredag klokken 18.
En del af ensemblet bag Swipe Up'era, som kan nydes gratis på Axeltorv på fredag klokken 18.
Foto: Pr

Ugeavisen Lolland

Gratis opera til Nakskov

Taknemmelig tilflytter donerer operaforestilling til beboere og gæster i Nakskov - som tak for en hjertevarm og åben velkomst. Operaforestillingen kan nydes gratis under aftenåbent, fredag 30. juli, klokken 18 på Axeltorv.
27. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV For lidt over et år siden købte Morten Langer et bondehus syd for Nakskov - til afslapning og som kontrast til sit travle hovedstadsliv.

- Jeg blev så glad over den måde, folk bød mig velkommen på, og over den måde, som Vestlolland og Nakskov bare er på. Helt afslappet og utrolig imødekommende over for mig, der jo kommer som tilflytter. Det har jeg lyst til at gengælde, fortæller Morten Langer.

Han har besluttet sig for at give udtryk for sin taknemmelighed ved at donere en operaforestilling, som opføres under aftenåbent.

- Det er min måde at sige tak, lyder det fra Morten Langer, som har valgt en operaforestilling i den lettere ende med smukke arier, bedårende duetter og let tilgængelige klassikere.


Opera til bredt publikum

Operaforestillingen på Axeltorv er lagt i hænderne på Swipe Up'era, som er et nystartet operakompagni, der ser det som sin fornemmeste kunst at bringe operaen ud til publikum og give dem en følelse af fællesskab omkring den smukke opera, både i levende live og gennem live-stream.

Annonce

Swipe Up'era ønsker at gøre opera mere tilgængelig for alle, ved at flytte operaen ud af operahusene og koncertsalene og ud på gader og torve.

Swipe Up'era består af operasangerne Carina Tybjerg Madsen, Frederikke Kampmann og Jonathan Koppel. De bliver akkompagneret af den dygtige guitarist Allan Sjølin, som selv har lavet arrangementer for guitar til de store operahits.

.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE