cookie-og-privatlivspolitik
På lørdag er der masser af lokale fødevarer at købe på Axeltorv.
På lørdag er der masser af lokale fødevarer at købe på Axeltorv.
Foto: privat

Ugeavisen Lolland

Markedsdag på Axeltorv

Lørdag er det igen fødevaremarkedsdag på Axeltorv i Nakskov.
30. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Foodmarket på Axeltorv er blevet en populær tradition på Axeltorv i Nakskov - blot vejret også er i markedsstemning.

Gennem sommeren samles en flok lokale fødevareproducenter og præsenterer deres varer i de hyggelige pop-up-markedstelte, som er stillet op til lejligheden.

Her kan de besøgende forsyne sig og tage lækre ting med sig hjem, eksempelvis brød, honning, marmelader, frugt og grønt.

Foodmarket foregår hver den først lørdag i måneden mellem klokken 10 og 13 - og næste gang er altså på lørdag, 1. august.


Markedsmusik

Til et godt marked hører narturligvis et band, som kan sørge for den rette stemning.

På lørdag er den opgave lagt i hænderne på en flok lokale musikanter, der til sammen går under navnet Vitamin Jazz. Herrene bag det sunde navn er Lasse Knudsen på bas, Peter Storgård på trommer, Carsten Hagbergpå piano, Lynge Wagner på guitar og Jens Nielsen på saxofon.

Som navnet antyder har de fem gutter en fælles forkærlighed for jazz, og de spiller hovedsagligt jazz i mainstream-genren - krydret med enkelte bossa-numre.

Vitamin Jazz spiller fra klokken 11 til klokken 13.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce