cookie-og-privatlivspolitik
Du kan for eksempel bruge en aften i selskab med forfatter Helle Helle eller bestsellerforfatteren Morten Pape.
Du kan for eksempel bruge en aften i selskab med forfatter Helle Helle eller bestsellerforfatteren Morten Pape.
Foto: Guldbib.dk

Ugeavisen Guldborgsund

Spændende start på det nye biblioteksår 2019!

Endnu en sæson er kommet og gået, og Guldborgsund-bibliotekerne er klar med et nyt spækket arrangementsprogram for foråret.
29. december 2018 kl. 09:53 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Som altid byder biblioteket nemlig på et alsidigt program for børn, unge og voksne.

Du kan for eksempel tilbringe en aften i selskab med forfatter Helle Helle eller bestsellerforfatteren Morten Pape, lytte til skønne toner fra Østen, mens du nyder en Mellemøstlig inspireret middag, møde haveeksperten Claus Dalby, eller høre komikeren Geo fortælle om, hvordan han er kommet igennem en kræftsygdom og en skilsmisse.

I børneprogrammet finder du som altid masser af søde og sjove forestillinger til de små, workshops for de lidt større og sjove teknologiske værksteder, hvor børnene for eksempel kan lære at lave stop motion film eller programmere robotter.

Allerede i januar kan du opleve næste store udstilling fra projektet Fang Fortællingen. For de læse- og spilleglade unge har Guldborgsund-bibliotekerne to vidt forskellige klubber, hvor de hver især kan få deres læse- eller spillelyst stillet. Hver anden mandag mødes litteraturklubben Bookeaters og snakker ungdomslitteratur, mens spilleklubben G.B. Gamers mødes fem lørdage fra februar til maj og spiller alle de fedeste spil.

Aldersgrænsen for Bookeaters er 14 til 20 år, mens børn og unge mellem 10 til 17 år kan give den gas på spillekonsollerne.

Som noget nyt denne sæson viser bibliotekar Peter- Clement Elhøj Woetmann en serie af dokumentarfilm på Stubbekøbing Bibliotek. Tiltaget hedder Mandagsdokumentaren i Stubbekøbing, og her kan du fem mandage fra januar til maj se en god dokumentar mandag eftermiddag med en efterfølgende hyggelig snak om filmen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce