cookie-og-privatlivspolitik
Skiskole i vinterferieområdet Orsa Grönklitt i Mellemsverige.
Skiskole i vinterferieområdet Orsa Grönklitt i Mellemsverige.
Foto: Orsa Grönklitt

WeekendTid

Børnene i fokus når skiferien vælges

Ferietip fra Folketidendes rejseskribent.
27. januar 2020 kl. 06:00 Af Jørgen Lind

Annonce

Er far eller mor selv bidt af skiløb, er det nærliggende at tro, at de ønsker at dele deres skibegejstring med poderne. Men hvordan får man bedst sit barn til at elske skiløbet, også når det er koldt, og man måske er begynder og bare synes, det er svært? Det kan synes som en udfordring, men bærer man sig rigtigt ad, vil de fleste børn kunne dele forældrenes begejstring for skiløbet, fordi der mest af alt er tale om "leg i sneen".

37 procent af de adspurgte i en ny YouGov-undersøgelse tilkendegiver, at "børnevenlige pister" har afgørende eller stor betydning for valget af skisportssted, og knap en tredjedel mener, at det har afgørende eller stor betydning med gode skiskoler, når feriens skisportssted skal vælges.

Børnevenlige pister og en god skiskole er med andre ord elementer, som mange voksne er opmærksomme på. Mad, drikke og solcreme er andre vigtige fokuspunkter, når skidagen skal opleves som positiv for de små, ligesom et relativt nemt og overskueligt skiområde hjælper på følelsen af, at dét kan man godt finde ud af.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

Annonce