Annonce
Sport

Nordfalster opruster kraftigt

Midtbanespilleren Sebastian Bøgh (21) er en blandt fire nu tidligere Døllefjelde-spillere, der har valgt at skifte til konkurrenterne fra Nordfalster. Foto: Flemming K. Karlsen

Træner Nikolaj Nielsen går benhårdt efter overlevelse i Sjællandsserien.

NØRRE VEDBY Der bliver trængsel på træningsbanen, når Nordfalster-træner Nikolaj Nielsen kalder til træning forud for forårssæsonen.

I lørdags havde Nordfalster således første træningspas, og der var en del nye navne, der skulle læres i omklædningsrummet.

Hele fire spillere har taget turen fra Døllefjelde-Musse til Nordfalster i denne vinter.

Angriberen Mads Thomsen, midtbanespiller Sebastian Bøgh og de to forsvarsspillere Emil Bruun og Johan With prøver lykken i Nordfalster.

Skiftet fra i hvert fald Sebastian Bøgh kommer næppe som den store overraskelse, da han er søn af den nu tidligere Døllefjelde-træner Finn Larsen og Nordfalsters nye LF-serie-træner May Bøgh Hansen.

I forvejen havde Nordfalster nuppet Phillip Brylle og Marius Borre i Døllefjelde. Sidstnævnte var dog ikke spilleberetiget i efteråret for sin nye klub, men det er han, når foråret indledes.

Fælles for dem alle er, at de kender Nordfalsters spillende assistenttræner Nicky Bertelsen, der har en lang fortid i netop Døllefjelde.

- Det er rart med noget mere bredde i truppen, men jeg forventer da også, at nogle af dem vil gå direkte ind i startopstillngen, siger Nordfalsters cheftræner Nikolaj Nielsen, der ikke kun har fået tilgang af tidligere Døllefjelde-spillere.

På målmandsposten kommer der også øget konkurrence til Rasmus Bergholtz, da den tidligere Vordingborg-, B.1901- og Døllefjelde-keeper Jakob Krag har meldt sig under fanerne.

- Vi tilstræber altid at have mindst to målmænd til træningerne, så tilføjelsen af Jakob Krag er meget vigtig, mener Nikolaj Nielsen.

Fra Ørslevs sjællandske serie 1-hold har offensivspilleren Kristoffer Mikkelsen også meldt sin ankomst.

Desuden har Tingsteds Ali Khalil Sheiko, der ligger nummer to på topscorerlisten i serie 1, ytret ønske om at komme og prøve sig af i opstartsfasen.

Skal bruge mange spillere

- Det ser rigtigt spændende ud, men vi skal også bruge mange spillere både til Sjællandsserien og LF-serien, påpeger Nikolaj Nielsen, der med disse tilgange håber på, at han ikke selv kommer til at trække i spillertøjet.

Den eneste afgang, som Nikolaj Nielsen på nuværende tidspunkt kan berette om, er Kenneth Kempf, der har valgt at tage til Døllefjelde. Ellers skulle truppen være intakt fra efteråret.

Nordfalster ligger nummer 11 i Sjællandsserien, men om det er nok til overlevelse afhænger som altid af, hvad der sker i rækkerne ovenover. Der er henholdvis fem og seks point op til de næste pladser, der indehaves af Taastrup og Roskilde.

Nikolaj Nielsen har udover to gange ugentlig træning på kunstgræsbanerne i NFC Syd indtil videre planlagt fire træningskampe mod Herlufsholm fra den sjællandske serie 1, Nykøbing FC, Listrup og Frem Sakskøbing inden turneringen går i gang med en hjemmekamp mod FC Nakskov 19. marts.

Den næste uges tid bliver dog uden Nikolaj Nielsen på træningsbanen, da han i lørdags blev testet positiv for coronasmitte. I stedet styres træningen af Søren Tiller Hansen og LF-serietræner May Bøgh Hansen.

Annonce
Annonce
112

Dyrt kikkertsigte stjålet

Annonce
Femern

Inflationen kan presse Femern-projektet

Annonce
Forsiden netop nu
Lolland

Kedelig stemning i landsby efter præstestrid

Maribo

Flormelistågen sænkede sig over byen

Sport

Lokal bokser afvæbnede mand med kniv

Guldborgsund

Ansatte oplevede trusler og vold: Nu har sygehus vundet pris for bedste psykiske arbejdsmiljø

112

Bølge af indbrud i biler fortsætter

Indland

Lægeformand: 1500 ekstra kolleger vil løse mangel i yderområder

Guldborgsund

Sagde ja til at afløse Lisbet Dahl: Pernille Schrøder fik fem dage til at lære en hel revy

Indland

Sundhedsaftale sikrer op til 25 nærhospitaler og mere almen praksis

Lolland

Beboer afværgede brand

Lolland

Kongelig sommerballet på havnekaj

Vejret

Efter to sommerdage trækker køligere luft ind over landet

Lolland

Så sin bil forlade indkørslen

Guldborgsund

20 år med hospitalsklovnen Karla: Hun gør en stor forskel

Annonce
Guldborgsund

Antallet af sager om kriminelle unge stiger

Lolland

Broarbejde kan forsinke passagerer til færgerne

Sakskøbing

Nyt kobbertyveri

Lokal nyt

Tænketank: Elektriske sukkerfabrikker vil være meget billigere i drift

Guldborgsund

Rift om billetter til revy-forpremiere

Guldborgsund

X Factor castede sangtalenter: Nu handler jeg på min drøm

Guldborgsund

BILLEDER OG VIDEO: Hollændere høstede tulipaner på Falster

112

Ukrudtsafbrænding løb løbsk i tørken: Indsatsleder advarer

Annonce
Annonce