Annonce
Sport

Nordfalster opruster kraftigt

Midtbanespilleren Sebastian Bøgh (21) er en blandt fire nu tidligere Døllefjelde-spillere, der har valgt at skifte til konkurrenterne fra Nordfalster. Foto: Flemming K. Karlsen

Træner Nikolaj Nielsen går benhårdt efter overlevelse i Sjællandsserien.

NØRRE VEDBY Der bliver trængsel på træningsbanen, når Nordfalster-træner Nikolaj Nielsen kalder til træning forud for forårssæsonen.

I lørdags havde Nordfalster således første træningspas, og der var en del nye navne, der skulle læres i omklædningsrummet.

Hele fire spillere har taget turen fra Døllefjelde-Musse til Nordfalster i denne vinter.

Angriberen Mads Thomsen, midtbanespiller Sebastian Bøgh og de to forsvarsspillere Emil Bruun og Johan With prøver lykken i Nordfalster.

Skiftet fra i hvert fald Sebastian Bøgh kommer næppe som den store overraskelse, da han er søn af den nu tidligere Døllefjelde-træner Finn Larsen og Nordfalsters nye LF-serie-træner May Bøgh Hansen.

I forvejen havde Nordfalster nuppet Phillip Brylle og Marius Borre i Døllefjelde. Sidstnævnte var dog ikke spilleberetiget i efteråret for sin nye klub, men det er han, når foråret indledes.

Fælles for dem alle er, at de kender Nordfalsters spillende assistenttræner Nicky Bertelsen, der har en lang fortid i netop Døllefjelde.

- Det er rart med noget mere bredde i truppen, men jeg forventer da også, at nogle af dem vil gå direkte ind i startopstillngen, siger Nordfalsters cheftræner Nikolaj Nielsen, der ikke kun har fået tilgang af tidligere Døllefjelde-spillere.

På målmandsposten kommer der også øget konkurrence til Rasmus Bergholtz, da den tidligere Vordingborg-, B.1901- og Døllefjelde-keeper Jakob Krag har meldt sig under fanerne.

- Vi tilstræber altid at have mindst to målmænd til træningerne, så tilføjelsen af Jakob Krag er meget vigtig, mener Nikolaj Nielsen.

Fra Ørslevs sjællandske serie 1-hold har offensivspilleren Kristoffer Mikkelsen også meldt sin ankomst.

Desuden har Tingsteds Ali Khalil Sheiko, der ligger nummer to på topscorerlisten i serie 1, ytret ønske om at komme og prøve sig af i opstartsfasen.

Skal bruge mange spillere

- Det ser rigtigt spændende ud, men vi skal også bruge mange spillere både til Sjællandsserien og LF-serien, påpeger Nikolaj Nielsen, der med disse tilgange håber på, at han ikke selv kommer til at trække i spillertøjet.

Den eneste afgang, som Nikolaj Nielsen på nuværende tidspunkt kan berette om, er Kenneth Kempf, der har valgt at tage til Døllefjelde. Ellers skulle truppen være intakt fra efteråret.

Nordfalster ligger nummer 11 i Sjællandsserien, men om det er nok til overlevelse afhænger som altid af, hvad der sker i rækkerne ovenover. Der er henholdvis fem og seks point op til de næste pladser, der indehaves af Taastrup og Roskilde.

Nikolaj Nielsen har udover to gange ugentlig træning på kunstgræsbanerne i NFC Syd indtil videre planlagt fire træningskampe mod Herlufsholm fra den sjællandske serie 1, Nykøbing FC, Listrup og Frem Sakskøbing inden turneringen går i gang med en hjemmekamp mod FC Nakskov 19. marts.

Den næste uges tid bliver dog uden Nikolaj Nielsen på træningsbanen, da han i lørdags blev testet positiv for coronasmitte. I stedet styres træningen af Søren Tiller Hansen og LF-serietræner May Bøgh Hansen.

  • Midtbanespilleren Sebastian Bøgh (21) er en blandt fire nu tidligere Døllefjelde-spillere, der har valgt at skifte til konkurrenterne fra Nordfalster. Foto: Flemming K. Karlsen
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Annonce
Annonce
Lolland

De er blandt Danmarks bedste

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet