Efter at have lavet chokolade til familien i over 40 år, er det nu blevet til en lille forretning.
HORBELEV Astrid Kristiansen har i over 40 år lavet chokolader til familien.
Men nu tager hun springet og åbner fra i morgen, lørdag, mikrovirksomheden Choc-oh-la-la, hvor hun vil lave luksuschokolader on demand til voksne kunder og fester.
Det foregår i et parcelhus på Vibevej 5 i Horbelev.
Her vil Astrid Kristiansen hver anden weekend stå i køkkenet for at håndlave økologiske chokolader, og her kan man komme og købe, når Dannebrog er sat op ude ved Særslevvej.
- Man kan også finde sæsonæsker hos Lammehave Økologi, hvor der er åbent 24-7, siger hun.
Hun åbner også virksomheden, fordi hun vil skabe opmærksomhed om Horbelev og Sydhavsøerne.
Til dagligt er Astrid Kristiansen projektleder i en rådgivende virksomhed. At lave chokolader er en fritidsinteresse for hende og et mentalt frirum, siger hun.
- Men hvem ved, om det griber om sig. Så åbner jeg en fabrik og bliver millionær, griner hun.
Hun planlægger også at holde dagskurser.