Annonce
Sport

EFTER TURBULENT UGE: - VI ER IKKE ROBOTTER

Der bliver ikke slækket på noget fra træner Nick Szwiecs side, selv om det i mandags blev meldt ud, at han ikke skal være i Team Sydhavsøerne efter sommerferien. Arkivfoto: Anders Knudsen
Team Sydhavsøerne spiller i aften første kamp, efter det kom frem i mandags, at cheftræner Nick Szwiec ikke skal fortsætte efter sommerferien.

MARIBO: Med syv sejre i træk og en øjeblikkelig andenplads i 1. division skulle man tro at alt var fryd og gammen i Team Sydhavsøerne forud for de sidste tre meget afgørende kampe, der, hvis alt flasker sig, kan sende lollikkerne op i Håndboldligaen for første gang.

Men i mandags slog lynet ned, da det kom frem, at Team Sydhavsøernes ledelse ikke ville honorere cheftræner Nick Szwiec med en forbedret kontrakt, som træneren havde forlangt for at fortsætte efter denne sæson.

I stedet bliver denne sæson Nick Szwiecs sidste i spidsen for Team Sydhavsøerne, og det fik spillerne at vide i weekenden og fik en yderligere orientering i mandags, da de mødte ind til ugens første træning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu gælder det point

Noget der naturligvis har påvirket spillerne, men den snart afgående træner er overbevist om, at det er lagt væk, når Rækker Mølle kommer på besøg i Lollands Bank Arena i aften.

- Vi er ikke robotter. Vi er mennesker, og selvfølgelig har det påvirket os alle sammen. Ikke mindst mig selv. Det har været hårdt, og der er mange tanker, der har fløjet rundt. Men når det så er sagt, så er der ikke nogen, der ikke vil gøre alt for at slå Rækker Mølle. Når alt kommer til alt, så vil vi bare ud og spille en kamp og give den gas. Så alle er topmotiveret, lover Nick Szwiec, der heller ikke selv har mistet motivationen til trods for, at han måske føler sig lidt uretfærdigt behandlet af sin arbejdsgiver.

- Vi er ikke robotter. Vi er mennesker, og selvfølgelig har det påvirket os alle sammen. Ikke mindst mig selv. Det har været hårdt, og der er mange tanker, der har fløjet rundt

TSØ-træner Nick Szwiec

- Tværtimod, så bliver jeg ekstra motiveret og vil gerne gøre det godt, og det er jeg også sikker på, at spillerne vil gøre. Det vi har gang i nu, vil vi rigtig gerne gøre færdigt som hold, og det kræver en sejr over Rækker Mølle, siger Nick Szwiec, der har brugt lige så meget tid på at forberede sig på modstanderen, som han altid gør.

- Det er der overhovedet ikke ændret på, og det kommer der heller ikke til i de kommende kampe, forsikrer Nick Szwiec, der med en sejr i aften virkelig kan bage op til det absolutte topopgør næste fredag mod TMS Ringsted.

Sidst aftenens to hold krydsede klinger, vandt Team Sydhavsøerne en overbevisende sejr på 37-30 på en aften i Rækker Mølle-Hallen, hvor keeper Oliver Larsen stod helt forrygende med over 20 redninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hverdag for vestjyder

Det antal kan man næppe forlange i aften, men mindre kan også gøre det mod et hold, der som oprykkere fra 2. division kom rigtig stærkt fra start i sæsonen, men som kampene er skredet frem, er det blevet mere hverdag for vestjyderne, der lige nu indtager niendepladsen i rækken og på det seneste har været ramt af skader på afgørende positioner. Senest tabte de på udebane med 21-26 til FIF.

Langskytten Mathias Skræddergaard døjer med en fiberskade og nummer tre på vestjydernes topscorerliste, Tobias Simonsen, rev skulderen af led i hjemmekampen mod TMS Ringsted, som man ellers lå til at vinde, men tabte til sidst.

- Vi spillede en sæsonens bedste kampe derovre, hvor vi meget hurtigt får styr på dem, husker Nick Szwiec, der foran en fuldsat Lollands Bank Arena forventer en helstøbt indsats, og det er han heller ikke i tvivl om, at der kommer.

Team Sydhavsøerne må fortsat undvære en skadet Brandur Halgirsson, men alle øvrige skulle være klar til kampen i aften, der fløjtes op kl. 20:00 og som altid kan følges direkte i Radio SydhavsØerne, hvis man ikke har fået plads i Lollands Bank Arena.

  • TSØ mod Odder 14
    Der bliver ikke slækket på noget fra træner Nick Szwiecs side, selv om det i mandags blev meldt ud, at han ikke skal være i Team Sydhavsøerne efter sommerferien. Arkivfoto: Anders Knudsen
Annonce
Lolland-Falster

Danmarks største forhandler overtager to lokale forretninger

Guldborgsund

Jobbet er fundet: Pernille fik op til 25 konkrete jobtilbud

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Jobbet er fundet: Pernille fik op til 25 konkrete jobtilbud

Lolland-Falster

Danmarks største forhandler overtager to lokale forretninger

Lolland

Dansk tv-kendis: Sydhavsøerne har det hele

Sport

De skal sikre Danmark EM-succes

Guldborgsund

Alvorlig ulykke: Person i kritisk tilstand fløjet væk

Lolland

Kæmpe nedtur efter afsløringer: Forlader alle poster

Guldborgsund

Efter tronskifte: Nu melder kongehuset ud om lokal protektion

Guldborgsund

Store trafikale udfordringer forude: Varer til november

Guldborgsund

Stor redningsøvelse ud for Gedser

112

Mand kørt på sygehuset efter kraftig brand

Politik

Trækker sig kort før valg: "Jeg kan ikke mere"

112

Lang formiddag: Tunnellen var spærret

Kultur

Får 20 millioner til særligt kunst-projekt

112

Politiet skød efter flugtbilist: Nu er der faldet dom

112

38-årig idømmes forvaring for drabet på Mia Skadhauge Stevn

Politik

Pia Kjærsgaard: Det må ikke ske igen

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Torben måtte lukke sin elskede bod: - Det gør mig så ked af det

112

Tre betingede frakendelser: Kørte 100 km/t i 50-zone

Lokal nyt

Har du styr på din stemme? Tag vores kandidattest her

Lolland

Kommunen siger nej - men de nægter at give op: Har es i ærmet

Nykøbing

Stort talent: Prestigefuld hæder til 18-årige Laurits

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub