Team Sydhavsøerne op på tredjepladsen

BILLEDSERIE: Slog HC Midtjylland efter en meget tæt affære

MARIBO Team Sydhavsøerne fik en perfekt start på 2021 med en sejr på 26-23 over HC Midtjylland efter uafgjort 11-11 ved pausen.

Den corona-udsatte kamp i en næsten tom Maribo-Hal var helt jævnbyrdig i de første næsten 50 minutter, men herefter fik Team Sydhavsøerne i kraft af glimrende målmandsspil af Nicolai Neupart slået et lille hul på tre scoringer ved stillingen 22-19.

Gæsterne fik dog kæmpet sig tilbage på 22-21, og havde hele tiden snor i hjemmeholdet i de sidste minutter med stor effektivitet i syv mod seksspillet.

Lige indtil to minutter før tid, hvor et kikset indspil fra HC Midtjylland betød at Kasper Olsen i den modsatte ende kunne gøre det til 25-23, og da midtjyderne endnu engang fejlede så kunne Alexander Nielsen lukke kampen til 26-23 i de sidste sekunder.

Med sejren stryger Team Sydhavsøerne helt op på tredjepladsen i 1. division.

Læs mere om kampen i Folketidende tirsdag.