Andreas Christensen scorer to mål i Gladbach-sejr

Danskeren kom for første gang på scoringstavlen for Gladbach, da klubben vandt over Jannik Vestergaards klub.

Andreas Christensen havde før fredagens hjemmekamp mod Werder Bremen endnu ikke scoret for Borussia Mönchengladbach. Efter 5-1-sejren har den 19-årige dansker lavet to mål.

Forsvarsspilleren, der er lejet i engelske Chelsea, lavede et mål i hver halvleg, da Gladbach efter to nederlag i forårssæsonens to første kampe igen kom på ret kurs.

Det skete mod et usikkert Werder Bremen-forsvar, hvor danske Jannik Vestergaard fik en uheldig hovedrolle i anden halvleg.

Lars Stindl bragte Gladbach foran 1-0 efter 12 minutter, og efter lidt over en halv times spil blev det Andreas Christensens tur til at brillere.

Midterforsvareren førte bolden frem i venstre side, og lidt senere listede han som en anden rutineret angriber sig i position til højre for målet, så han kunne sende et indlæg ind i netmaskerne.

Fem minutter efter pausen var Andreas Christensen igen på spil, da han headede Gladbach foran 3-0.

Werder Bremens 37-årige veteranangriber, Claudio Pizarro, fik i sin kamp nummer 400 i Bundesligaen pyntet lidt på cifrene, da han efter 56 minutter reducerede til 1-3 på et straffespark.

Werder Bremen var ved at komme godt tilbage, men et kvarter senere begik Jannik Vestergaard et straffespark på hjemmeholdets Lars Stindl.

Det skete fra en liggende position, da danskeren havde kastet sig ned for at lave en tackling.

Raffael scorede til 4-1, og kort før tid lukkede Håvard Nordtveit kampen med scoringen til 5-1.

Gladbach ligger nummer fire med 32 point for 20 kampe.

Werder Bremen er tredjesidst med 19 point.

Gerts vanvittige projekt: - Jeg var helt ristet og forvirret

Efter enorm skuffelse: - Det bliver en hård omgang