Barcelona snubler i kampen om mesterskabet

FC Barcelona taber vigtigt skridt i kampen om det spanske mesterskab efter uafgjort mod Espanyol.

Real Madrid kom søndag aften et skridt nærmere det spanske mesterskab uden selv at spille, da de nærmeste udfordrere fra FC Barcelona snublede i kampen mod Espanyol, som endte uafgjort 1-1.

Barcelona fik ellers en god start på kampen på Espanyols hjemmebane, da Cesc Fàbregas sendte storklubben foran på hovedstød efter 16 minutters spil. Målet er klubbens nummer 100 i denne sæson, hvis alle turneringer regnes med.

Men selv om målet markerede en milepæl for træner Josep Guardiolas hold, var det altså ikke nok til at vinde kampen.

Fire minutter før tid udlignede den 20-årige angriber Álvaro Vázquez for værterne. Han kom på banen midt i anden halvleg.

Barcelonas var tæt på sejren, da Gerard Piqué ramte stolpen bag Espanyol-målvogteren Cristian Álvarez i overtiden, men de regerende mestre kom ikke nærmere de tre point.

Målmand Álvarez så for øvrigt ikke alt for heldig ud, da han sendte en bold direkte ud til Lionel Messi, men heldigvis for målmanden brugte den lille troldmand armen til at fange bolden og endte med et gult kort for forseelsen.

Selvom Barcelona langt fra imponerede i lokalopgøret, så de længe ud til at køre sejren hjem.

Men med sæsonens sjette pointtab er Barcelona ved at miste kontakten med ærkerivalerne fra Real Madrid, som fører ligaen. Holdet fra hovedstaden vandt lørdag 5-1 over Granada og er nu fem point foran Barcelona.