Bjorkstrand stod for assist i sejr over Blue Jackets

Columbus Blue Jackets' målmand Elvis Merzlikins blokerer et skud fra Seattle Krakens Will Borgen. De to hold mødtes fredag aften amerikansk tid i NHL. Foto: Jason Mowry/Ritzau Scanpix
Første periode var uden mål, men herefter blev der nettet seks gange i kamp mellem Kraken og Blue Jackets.

Danske Oliver Bjorkstrand stod for en assist, da Seattle Kraken slog Columbus Blue Jackets 4-2 fredag aften amerikansk tid i den amerikanske ishockeyliga NHL.

Jared McCann og Alex Wennberg scorede hver et mål og en assist, mens også Bjorkstrands holdkammerater Jordan Eberle og Brandon Tanev scorede for Seattle-holdet.

Philipp Grubauer stod for 21 redninger for holdet.

For Columbus scorede Patrik Laine og Adam Boqvist. De blev også begge noteret for en assist.

Der var altså tale om en målrig aften på isen.

Første periode skulle dog gå helt uden scoringer. Ti minutter inde i anden periode nettede Columbus Blue Jackets, hvorefter Bjorkstrands hold formåede at udligne tre minutter senere.

Det var her, danskeren gjorde sig gældende med en assist og dermed var med til at få holdet tilbage i kampen.

Under et minut senere kunne Kraken bringe sig foran 2-1.

Her var sejren dog ikke sikret endnu. Columbus scorede igen i tredje periode og udlignede dermed.

Kraken cementerede kort herefter sejren med yderligere to mål med henholdsvis 7 og 19 minutter spillet af tredje periode.

• NHL: Seattle Kraken at Columbus Blue Jackets
NFH i DM-finalen

Spændt formand inden håndbold-braget: - Det vil være det største

Er Esbjergs skadede stjerner klar til finalebraget mod NFH? Her er trænerens svar