Braithwaite fortsætter scoringsstime i Espanyol-nedtur

Martin Braithwaite fortsatte søndag sin scoringsstime mod Valladolid. Espanyol-angriberen har nu scoret otte ligamål i sæsonen. Foto: R. Garcia/Ritzau Scanpix
Martin Braithwaite reducerede i slutminutterne for Espanyol, der søndag tabte 1-2 til Valladolid i La Liga.

Angriberen Martin Braithwaite scorede tre minutter før tid for Espanyol, da holdet søndag på udebane tabte 1-2 til Real Valladolid i La Liga.

Danskeren modtog en nøjagtig frispilning af holdkammeraten Sergi Darder og afsluttede på bedste vis i venstre side af målet.

Braithwaite har nu scoret otte ligamål i sæsonen. I seneste spillerunde scorede han to mål i hjemmekampen mod Mallorca.

Trods målet kan Braithwaite ærgre sig over, at holdet måtte gå fra banen med et nederlag i bagagen. Espanyol havde vundet de to forudgående opgør i Spaniens bedste fodboldrække.

Med nederlaget ligger Espanyol på 12.-pladsen i tabellen med 27 point efter 24 kampe. Valladolid har samme antal point, men ligger et par pladser længere nede med en dårligere målscore.

Midtvejs i første halvleg bragte midtbanespilleren Ivan Sanchez Valladolid foran, mens Alvaro Aguado fordoblede føringen efter en times spil.

Braithwaites positive scoringsstime er godt nyt for landstræner Kasper Hjulmand, der formentlig har angriberen med i truppen, når Danmark senere i marts tørner sammen med både Finland og Kasakhstan i EM-kvalifikationen.