David Villa tangerer Rauls rekord

Den spanske fodboldspiller David Villa tangerer med sit ene mål i Spaniens 3-2-sejr over Skotland i EM-kvalifikationen Rauls scoringsrekord på landsholdet.

FC Barcelona-angriberen David Villa scorede tirsdag aften til 1-0 på et straffespark, da verdens og europamestrene sejrede med 3-2 i Glasgow over Skotland i EM-kvalifikationen.

Målet bringer Villa op på 44 scoringer for Spanien, hvilket betyder, at han tangerer Rauls rekord.

Andrés Iniesta bragte spanierne foran 2-0 efter pausen, inden skotterne udlignede til 2-2. Men med små 10 minutter tilbage af opgøret afgjorde indskiftede Fernando Llorente kampen i spansk favør med 3-2-målet.

Dermed topper Spanien uden problemer gruppe I med ni point efter de tre første kampe.

Også andre stormagter sejrede tirsdag aften. I Amsterdam knuste Holland med 4-1 svenskernes selvtillid, som ellers havde vokset sig stort med to åbningssejre i gruppe E.

Klaas-Jan Huntelaar og Ibrahim Afellay scorede to mål hver for hollænderne.

Sejren var Hollands fjerde i fire kampe i gruppen, hvor Sverige altså indkasserede sit første pointtab.

Det franske landshold vandt hjemme - men bestemt ikke imponerende - med 2-0 over Luxemburg, hvilket dog betyder, at det ofte udskældte hold topper gruppe D med ni point for fire kampe.