Endelig: Milan vinder hjemme på San Siro

Efter en skrækkelig sæsonåbning med tre nederlag i fire kampe var der onsdag aften endelig lidt optur for AC Milan i Serie A, da holdet på hjemmebane vandt 2-0 over Cagliari.

Det var milanesernes første sejr på hjemmebane i denne sæson efter to nederlag på San Siro i ligaen, og gevinsten tager noget af presset fra træner Massimiliano Allegri.

Staphan El Shaarawy scorede begge mål for værterne - det blev til en scoring i hver halvleg.

Gæsterne gjorde det meget svært for sig selv, da Daniele Conti fik det røde kort midtvejs i anden halvleg. Og til sidst kunne Milan-spillerne glæde sig over sæsonens blot anden sejr, og så gør det ikke så meget, at den kom mod et hold, der endnu er uden sejr i ligaen.

Napoli kom op på siden af Juventus i toppen af Serie A med en flot 3-0-hjemmesejr over Lazio i aftenens topopgør.

Angriberen Edinson Cavani blev kampens spillere med sit hattrick. De to første mål faldt i første halvleg, mens han med 3-0-målet efter lidt over en times spil pillede al håb ud af Lazio-spillerne.

Cavani forbarmede sig måske lidt over modstanderen et kvarter før tid, da han hamrede et straffespark langt over målet.

Både Napoli og Juventus har nu 13 point i toppen af Serie A.

Sampdoria hentede et fint point med 1-1 ude mod AS Roma og Francesco Totti, der ellers bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Gæsterne havde nok engang ikke brug for Simon Poulsen på banen. Den danske venstre back så igen kun med fra bænken, og det bliver nok svært at komme ind på et hold, som fortsat er uden nederlag i fem kampe.

Sampdorias oprykkere er flot med i topstriden med 10 point.