Annonce
Sport

FØR FREDAGSBRAG: HAR KNIVEN FOR STRUBEN

Alexander Nielsen og Team Sydhavsøerne skal op i mod bundholdet Otterup, der ligesom lollikkerne jagter vigtige point. Arkivfoto: Ingrid Riis
Både Otterup og Team Sydhavsøerne har alt at spille for i aftenens indbyrdes opgør på Nordfyn.

MARIBO: Det er top mod bund, når Team Sydhavsøerne møder Otterup på udebane i aften. Begge ligger nummer to i 1. divisionstabellen, men forskellen er, at værterne ligger nummer to fra bunden af. Men det skal man nødvendigvis ikke lægge så meget i, mener Team Sydhavsøernes træner Nick Szwiec før dysten.

- Det bliver en meget intens kamp. Hvor Otterup har livet at spille for. Det er mange år siden, de har spillet i 2. division. Så hvis de ikke snart får point, så ryger de altså ned. Nu er det alvor, så en hjemmekamp skal de sætte alt ind på for at få point.

- Det tror jeg ikke nødvendigvis er nogen fordel for os, men omvendt så mødte vi dem også sidste år, hvor de ikke havde noget som helst at spille for, og vi havde alt at spille for, og så tabte vi alligevel med et enkelt mål. Så når kampen fløjtes op, så går alle efter at vinde, og så må vi se, hvem der er bedst, lyder det fra Nick Szwiec, der ikke har vundet i Otterup-Hallen i de seneste tre sæsoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når kampen fløjtes op, så går alle efter at vinde, og så må vi se, hvem der er bedst

TSØ-træner Nick Szwiec

Det har han brug for nu, hvor Team Sydhavsøerne soler sig på en andenplads i 1. division, og skal den tendens fortsætte, så er der ikke råd til at smide point i Otterup, hvis håbet om oprykningskampe til Håndboldligaen skal bevares.

Sætter alt ind

- Det er klart, at vi også sætter alt ind på at vinde den her kamp, for vi kan sagtens risikere at sætte point til i nogle af de næste kampe, mener Nick Szwiec, der dog kan få en hjælpende hånd i aften, hvis topholdet TMS Ringsted slår HØJ i deres direkte indbyrdes duel.

Så kan Team Sydhavsøerne tåle at tabe én af de sidste fire kampe, der udover Otterup i aften også skal møde Rækker Mølle og TMS Ringsted (hjemme) samt Grindsted (ude) i sidste spillerunde.

Så langt kigger Nick Szwiec ikke endnu. Han vælger at koncentrere sig fuldt ud om Otterup, som før har voldt store problemer.

I sæsonens første kamp i Lollands Bank Arena førte nordfynboerne langt henne i kampen, men Team Sydhavsøerne trak alligevel fra med fire mål til sidst, og det kampbillede kunne sagtens gentages i aften, forudser Nick Szwiec.

- Vi skal være rigtig dygtige til at score på vores kontrastød, da de står rigtig godt i deres forsvar, og desuden har de en meget uortodoks keeper, der på de gode dage kan lukke målet helt af, siger Nick Szwiec, der også påpeger, at Otterups meget lange angreb kan blive en udfordring for gæsterne tålmodighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seks sejre i træk

- Det må ikke stresse os, understreger cheftræneren, der kommer med en stærk ballast efter seks sejre i træk.

- Det giver selvfølgelig en ro, at vi ved, at når der er spillet 60 minutter, så har vi vundet de seneste seks kampe, selv om vi til tider har været i problemer. Men det er selvfølgelig ikke en målsætning, at vi ikke vil afgøre kampen tidligt.

- Det kan meget sjældent lade sig gøre, og det tror jeg heller ikke kommer til at ske mod Otterup. De giver alt, hvad de har på hjemmebane, og vi har tit været i store problemer derovre, så intet er givet på forhånd, selv om de ligger til nedrykning, fastslår Nick Szwiec.

Otterup ligger lige nu til direkte nedrykning med bare 13 point skrabet sammen, og i forhold til nedrykningskonkurrenten Odder, der har samme antal point, men er bedre indbyrdes, og fynboerne har et på papiret langt sværere restprogram end Odder, så Team Sydhavsøerne kan altså sende Otterup yderligere et skridt mod afgrunden, hvis lollikkerne kan vinde aftenens kamp.

Hør om det lykkedes, når Radio SydhavsØerne sender direkte fra Otterup-Hallen i aften fra kl. 19:30.

  • tsø-3
    Alexander Nielsen og Team Sydhavsøerne skal op i mod bundholdet Otterup, der ligesom lollikkerne jagter vigtige point. Arkivfoto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Annonce
Annonce
112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Annonce
Annonce
112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo