Annonce
Sport

FØR FREDAGSBRAG: HAR KNIVEN FOR STRUBEN

Alexander Nielsen og Team Sydhavsøerne skal op i mod bundholdet Otterup, der ligesom lollikkerne jagter vigtige point. Arkivfoto: Ingrid Riis
Både Otterup og Team Sydhavsøerne har alt at spille for i aftenens indbyrdes opgør på Nordfyn.

MARIBO: Det er top mod bund, når Team Sydhavsøerne møder Otterup på udebane i aften. Begge ligger nummer to i 1. divisionstabellen, men forskellen er, at værterne ligger nummer to fra bunden af. Men det skal man nødvendigvis ikke lægge så meget i, mener Team Sydhavsøernes træner Nick Szwiec før dysten.

- Det bliver en meget intens kamp. Hvor Otterup har livet at spille for. Det er mange år siden, de har spillet i 2. division. Så hvis de ikke snart får point, så ryger de altså ned. Nu er det alvor, så en hjemmekamp skal de sætte alt ind på for at få point.

- Det tror jeg ikke nødvendigvis er nogen fordel for os, men omvendt så mødte vi dem også sidste år, hvor de ikke havde noget som helst at spille for, og vi havde alt at spille for, og så tabte vi alligevel med et enkelt mål. Så når kampen fløjtes op, så går alle efter at vinde, og så må vi se, hvem der er bedst, lyder det fra Nick Szwiec, der ikke har vundet i Otterup-Hallen i de seneste tre sæsoner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når kampen fløjtes op, så går alle efter at vinde, og så må vi se, hvem der er bedst

TSØ-træner Nick Szwiec

Det har han brug for nu, hvor Team Sydhavsøerne soler sig på en andenplads i 1. division, og skal den tendens fortsætte, så er der ikke råd til at smide point i Otterup, hvis håbet om oprykningskampe til Håndboldligaen skal bevares.

Sætter alt ind

- Det er klart, at vi også sætter alt ind på at vinde den her kamp, for vi kan sagtens risikere at sætte point til i nogle af de næste kampe, mener Nick Szwiec, der dog kan få en hjælpende hånd i aften, hvis topholdet TMS Ringsted slår HØJ i deres direkte indbyrdes duel.

Så kan Team Sydhavsøerne tåle at tabe én af de sidste fire kampe, der udover Otterup i aften også skal møde Rækker Mølle og TMS Ringsted (hjemme) samt Grindsted (ude) i sidste spillerunde.

Så langt kigger Nick Szwiec ikke endnu. Han vælger at koncentrere sig fuldt ud om Otterup, som før har voldt store problemer.

I sæsonens første kamp i Lollands Bank Arena førte nordfynboerne langt henne i kampen, men Team Sydhavsøerne trak alligevel fra med fire mål til sidst, og det kampbillede kunne sagtens gentages i aften, forudser Nick Szwiec.

- Vi skal være rigtig dygtige til at score på vores kontrastød, da de står rigtig godt i deres forsvar, og desuden har de en meget uortodoks keeper, der på de gode dage kan lukke målet helt af, siger Nick Szwiec, der også påpeger, at Otterups meget lange angreb kan blive en udfordring for gæsterne tålmodighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seks sejre i træk

- Det må ikke stresse os, understreger cheftræneren, der kommer med en stærk ballast efter seks sejre i træk.

- Det giver selvfølgelig en ro, at vi ved, at når der er spillet 60 minutter, så har vi vundet de seneste seks kampe, selv om vi til tider har været i problemer. Men det er selvfølgelig ikke en målsætning, at vi ikke vil afgøre kampen tidligt.

- Det kan meget sjældent lade sig gøre, og det tror jeg heller ikke kommer til at ske mod Otterup. De giver alt, hvad de har på hjemmebane, og vi har tit været i store problemer derovre, så intet er givet på forhånd, selv om de ligger til nedrykning, fastslår Nick Szwiec.

Otterup ligger lige nu til direkte nedrykning med bare 13 point skrabet sammen, og i forhold til nedrykningskonkurrenten Odder, der har samme antal point, men er bedre indbyrdes, og fynboerne har et på papiret langt sværere restprogram end Odder, så Team Sydhavsøerne kan altså sende Otterup yderligere et skridt mod afgrunden, hvis lollikkerne kan vinde aftenens kamp.

Hør om det lykkedes, når Radio SydhavsØerne sender direkte fra Otterup-Hallen i aften fra kl. 19:30.

  • tsø-3
    Alexander Nielsen og Team Sydhavsøerne skal op i mod bundholdet Otterup, der ligesom lollikkerne jagter vigtige point. Arkivfoto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Jobbet er fundet: Pernille fik op til 25 konkrete jobtilbud

Lolland-Falster

Danmarks største forhandler overtager to lokale forretninger

Lolland

Dansk tv-kendis: Sydhavsøerne har det hele

Sport

De skal sikre Danmark EM-succes

Guldborgsund

Alvorlig ulykke: Person i kritisk tilstand fløjet væk

Lolland

Kæmpe nedtur efter afsløringer: Forlader alle poster

Guldborgsund

Efter tronskifte: Nu melder kongehuset ud om lokal protektion

Guldborgsund

Store trafikale udfordringer forude: Varer til november

Guldborgsund

Stor redningsøvelse ud for Gedser

112

Mand kørt på sygehuset efter kraftig brand

Politik

Trækker sig kort før valg: "Jeg kan ikke mere"

112

Lang formiddag: Tunnellen var spærret

Kultur

Får 20 millioner til særligt kunst-projekt

112

Politiet skød efter flugtbilist: Nu er der faldet dom

112

38-årig idømmes forvaring for drabet på Mia Skadhauge Stevn

Politik

Pia Kjærsgaard: Det må ikke ske igen

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Torben måtte lukke sin elskede bod: - Det gør mig så ked af det

112

Tre betingede frakendelser: Kørte 100 km/t i 50-zone

Lokal nyt

Har du styr på din stemme? Tag vores kandidattest her

Lolland

Kommunen siger nej - men de nægter at give op: Har es i ærmet

Nykøbing

Stort talent: Prestigefuld hæder til 18-årige Laurits

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub