Annonce
Sport

FREM I RAMPELYSET IGEN

Sofie Olsen får chancen på højre fløj, efter Charlotte Mikkelsen måtte udgå med en korsbåndsskade forrige lørdag. Arkivfoto: Flemming K. Karlsen
Pladsen på højre fløj er igen åben, efter Charlotte Mikkelsens pådrog sig en alvorlig knæskade for ti dage siden.

NYKØBING: Der var desværre ingen tvivl, da Charlotte Mikkelsen forrige lørdag faldt uheldigt ned på halgulvet i Odense Idrætshal. Korsbåndet var revet over hos den uheldige NFH-fløj, der i hele sæsonen havde sat sig på 95 procent af spilletiden på den position.

Men når uheldet er ude, må andre træde frem, og her har Sofie Olsen længe ventet på sin chance. Hun har været henvist enormt meget til bænken og var i efteråret også lejet ud til svenske LUGI for at få mere spilletid.

Det tidligere førstevalg på positionen har længe siddet og håbet på, at hun skulle få chancen, men måden, hvorpå hun nu bliver kastet for løverne igen, havde hun helst undværet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er meget specielt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke har fået den spilletid, jeg havde ønsket, fordi Charlotte har gjort det så godt, men det var ikke lige på den måde, jeg gerne ville have spilletid. Det er virkelig synd for Charlotte, og jeg føler virkelig med hende, siger en synlig rørt Sofie Olsen, da hun bliver spurgt ind til netop den situation, der nu sender hende på banen i aftenens hjemmekamp mod Ajax.

- Men situationen er desværre, som den er, og så må jeg gøre midt bedste og forsøge at gribe chancen, lyder det fra Sofie Olsen, der tidligere har været førstevalg på positionen.

Det blev hun faktisk også på grund af endnu en alvorlig skade, da japanske Ayaka Ikehara for lidt over fire år siden blev ramt af nøjagtig samme uheld og efterfølgende korsbåndsskade, som Charlotte Mikkelsen nu også er ramt af.

Sofie Olsen blev ramt af en drilsk fodskade i slutningen sidste sæson, som hun bar med sig ind i denne sæson, og det var også med til at sætte hende tilbage i kampen om spilleminutter, men hun føler. at hun er klar til gribe chancen, selv om kampformen af naturlige årsager mangler noget.

- Det bliver spændende men nok også lidt hårdt. Løbeformen er der, men det er noget helt andet at spille kamp, men jeg tror nu nok, at jeg skal finde noget frem. Det er jo trods alt ikke uvant for mig at stå på banen, siger den 28-årige højrefløj, der kom til NFH helt tilbage i 2017 fra dagens modstander fra Ajax.

Seks sæsoner er det altså blevet til, når denne sæson er spillet til ende, men om det bliver til mere er tvivlsomt. Skaden til Charlotte Mikkelsen, der først er tilbage om et år og dermed efterlader en "ledig" plads på højre fløj efter sommerferien, har ikke sat yderligere tanker i gang hos Sofie Olsen.

- Det har jeg ikke gjort mig nogle tanker om. Min fremtid er stadig uafklaret, og jeg har da gjort mig mine overvejelser om, hvad jeg vil, men det er helst ikke noget, jeg deler med andre lige nu.

Men du gider vel ikke sidde på udskiftningsbænken en sæson mere?

- Nej, det er klart. Jeg vil spille i en klub, hvor jeg kommer til at spille, lyder der fra højrefløjen der i indeværende sæson har været på holdkortet ti gange og scoret fire mål i Håndboldligaen.

  • 03spo_NFH-Skanderborg_16
    Sofie Olsen får chancen på højre fløj, efter Charlotte Mikkelsen måtte udgå med en korsbåndsskade forrige lørdag. Arkivfoto: Flemming K. Karlsen
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

Guldborgsund

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Lolland

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Indland

Forventer flere kraftige brag omkring udbrændt Børsen

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Annonce
Annonce
Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken