Annonce
Sport

FREM I RAMPELYSET IGEN

Sofie Olsen får chancen på højre fløj, efter Charlotte Mikkelsen måtte udgå med en korsbåndsskade forrige lørdag. Arkivfoto: Flemming K. Karlsen
Pladsen på højre fløj er igen åben, efter Charlotte Mikkelsens pådrog sig en alvorlig knæskade for ti dage siden.

NYKØBING: Der var desværre ingen tvivl, da Charlotte Mikkelsen forrige lørdag faldt uheldigt ned på halgulvet i Odense Idrætshal. Korsbåndet var revet over hos den uheldige NFH-fløj, der i hele sæsonen havde sat sig på 95 procent af spilletiden på den position.

Men når uheldet er ude, må andre træde frem, og her har Sofie Olsen længe ventet på sin chance. Hun har været henvist enormt meget til bænken og var i efteråret også lejet ud til svenske LUGI for at få mere spilletid.

Det tidligere førstevalg på positionen har længe siddet og håbet på, at hun skulle få chancen, men måden, hvorpå hun nu bliver kastet for løverne igen, havde hun helst undværet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er meget specielt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke har fået den spilletid, jeg havde ønsket, fordi Charlotte har gjort det så godt, men det var ikke lige på den måde, jeg gerne ville have spilletid. Det er virkelig synd for Charlotte, og jeg føler virkelig med hende, siger en synlig rørt Sofie Olsen, da hun bliver spurgt ind til netop den situation, der nu sender hende på banen i aftenens hjemmekamp mod Ajax.

- Men situationen er desværre, som den er, og så må jeg gøre midt bedste og forsøge at gribe chancen, lyder det fra Sofie Olsen, der tidligere har været førstevalg på positionen.

Det blev hun faktisk også på grund af endnu en alvorlig skade, da japanske Ayaka Ikehara for lidt over fire år siden blev ramt af nøjagtig samme uheld og efterfølgende korsbåndsskade, som Charlotte Mikkelsen nu også er ramt af.

Sofie Olsen blev ramt af en drilsk fodskade i slutningen sidste sæson, som hun bar med sig ind i denne sæson, og det var også med til at sætte hende tilbage i kampen om spilleminutter, men hun føler. at hun er klar til gribe chancen, selv om kampformen af naturlige årsager mangler noget.

- Det bliver spændende men nok også lidt hårdt. Løbeformen er der, men det er noget helt andet at spille kamp, men jeg tror nu nok, at jeg skal finde noget frem. Det er jo trods alt ikke uvant for mig at stå på banen, siger den 28-årige højrefløj, der kom til NFH helt tilbage i 2017 fra dagens modstander fra Ajax.

Seks sæsoner er det altså blevet til, når denne sæson er spillet til ende, men om det bliver til mere er tvivlsomt. Skaden til Charlotte Mikkelsen, der først er tilbage om et år og dermed efterlader en "ledig" plads på højre fløj efter sommerferien, har ikke sat yderligere tanker i gang hos Sofie Olsen.

- Det har jeg ikke gjort mig nogle tanker om. Min fremtid er stadig uafklaret, og jeg har da gjort mig mine overvejelser om, hvad jeg vil, men det er helst ikke noget, jeg deler med andre lige nu.

Men du gider vel ikke sidde på udskiftningsbænken en sæson mere?

- Nej, det er klart. Jeg vil spille i en klub, hvor jeg kommer til at spille, lyder der fra højrefløjen der i indeværende sæson har været på holdkortet ti gange og scoret fire mål i Håndboldligaen.

  • 03spo_NFH-Skanderborg_16
    Sofie Olsen får chancen på højre fløj, efter Charlotte Mikkelsen måtte udgå med en korsbåndsskade forrige lørdag. Arkivfoto: Flemming K. Karlsen
Annonce
Sport

NFH-nedsmeltning i Esbjerg - Blæst ud i Vesterhavet

Sport

Fattet cheftræner: - Der var slukket efter pausen

Annonce
Annonce
Sport

NFH-nedsmeltning i Esbjerg - Blæst ud i Vesterhavet

Rødby

Troppede op i byen med stor kniv: Nægtede at følge politiet

Sport

Fattet cheftræner: - Der var slukket efter pausen

Indland

Advokat kræver knap 600.000 i erstatning til bortført pige

Nykøbing

God nyhed til NFH før finalen: Vi er helt oppe at ringe

Nykøbing

NFH fik ørerne i maskinen: Jeg er pisseirriteret

Guldborgsund

Stort potentiale: Vil gøre anonym gågade til et sprudlende torv

Udland

Bekymrende: Israel stopper amerikansk nyhedsbureaus billeder af Gaza

Indland

Efter stort skænderi: Nu vender flere kendte kanaler tilbage til dit tv

NFH i DM-finalen

Radiokommentator gik amok over NFH's finaleplads: Hør klippet her

Indland

Første skridt mod lavere moms? Skatteminister vil kigge på muligheden

NFH i DM-finalen

Spændt formand inden håndbold-braget: - Det vil være det største

112

128 taget i fartkontroller

Sport

Lokalt brydehåb er usikker på karrieren efter misset OL

Indland

Regioner: Der er behov for 1,1 milliarder til hospitalsudstyr

Annonce
Annonce
Sport

Ekspertens hårde dom: Der er nul procents chance

Sport

SLUT: Kæmpe-kø til NFH i første DM-finale

nfh i DM-finalen

Guldfest i Guldboxen: Biletterne rives væk

112

Kirkerup-sagen: Advokat kræver over en halv million i erstatning

Guldborgsund

Der kom 267 motorcykler: Uventet kæmpe-opbakning til konfirmation

Falster

Krølls kvaler fortsætter: Skal indlægges igen

Vejret

Varm uge skydes i gang med høj sol: Men regn truer