Frustrerede spillere irriterer Frank efter nederlag

Brentfords Thomas Frank (til højre) og Aston Villa-træner Unai Emery (til venstre) hilser på hinanden før søndagens kamp. Undervejs i kampen fik begge trænere en advarsel. Foto: Henry Nicholls/Ritzau Scanpix
Brentford tabte søndag 1-2 til Aston Villa i en kamp med mange bataljer. Det irriterer træner Thomas Frank.

Danskerklubben Brentford tabte søndag 1-2 til Aston Villa, i et Premier League-opgør hvor sindene kom voldsomt i kog i anden halvleg.

Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank, var ærgerlig over nederlaget, men lige så ærgerlig over, hvordan holdet præsenterede sig i anden halvleg.

Efter kampen fortalte Frank ifølge Reuters, at der var for mange situationer, hvor han på sidelinjen tænkte: "Nej, det er ikke sådan, det skal være".

- Det burde være en smuk kamp i en fysisk duel mellem to hold, hvor der skulle være en vinder, men desværre var der situationer, som kommer til at stjæle overskrifterne, lyder det fra Frank.

Mens første halvleg forløb roligt, blev der uddelt 14 kort i de sidste 45 minutter plus tillægstid. To af kortene var røde.

Thomas Frank modtog selv en advarsel for brok over det røde kort, som hans spiller Ben Mee blev tildelt. Aston Villa-træner Unai Emery fik et gult kort i tillægstiden for at løbe på banen og holde en af sine spillere tilbage i en ophedet situation.

Den spanske træner var heller ikke stolt over alle sine spilleres opførsel undervejs i kampen.

- Min besked til spillerne før kampene er altid den samme. Vi skal respektere os selv, respektere modstanderen og respektere dommeren, lyder det fra Emery ifølge Reuters.

- På den front levede vi ikke helt op til den opførsel. Det vil jeg adressere og reagere på, så vi får styr på det.

Nederlaget var Brentfords femte i seks kampe. Holdet er placeret på 12.-pladsen i Premier League.

Aston Villa derimod er flyvende for tiden. Holdet har ikke tabt i hverken ligaen eller Europa siden starten af november. I de seneste ni kampe er det blevet til syv sejre og to uafgjorte kampe.

Birminghamklubben indtager aktuelt tredjepladsen i ligaen blot et enkelt point fra førerholdet Arsenal.