Intenst comeback sikrer Herlev sejren i Frederikshavn

Victor Cubars scorede et brag af et mål for Herlev Eagles. (Arkivfoto). Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Herlev Eagles gav den gas med afslutningerne i anden periode, og det gav pote mod Frederikshavn.

Herlev Eagles kom mandag aften tidligt bagud mod Frederikshavn White Hawks, men et brag af en periode vendte kampbilledet helt på hovedet.

Herlev sendte salver af afslutninger mod det nordjyske målnet i anden periode. Det førte til tre scoringer, og så vandt gæsterne med 4-2 efter yderligere en scoring fra hvert hold i tredje periode.

Det betyder, at de to klubber skifter plads i bunden af Metal Ligaen. Frederikshavn er nu næstsidst, mens Herlev er et point foran.

Frederikshavn spillede slet ikke prangende i første halvleg.

Der manglede trafik foran Herlev-målet, spillerne var tydeligt frustrerede, og derfor blev nordjydernes offensiv sjældent rigtig farlig.

Godt midtvejs i perioden kom forløsningen dog. Daniel Madsen fik pucken tæt på mål, rundede Herlev-keeperen og scorede kampens første mål.

Herlev var imidlertid som forvandlet i anden periode. Skudstatistikken blev vendt på hovedet, og Frederikshavn kunne ikke dæmme op for det.

Victor Cubars udlignede med et brag af en afslutning, da han pludselig var helt fri i en god position foran mål.

Derefter scorede Herlev to mål efter kontrastød. Alexander Lindqvist-Hansen fik pucken og misbrugte den første mulighed, inden han tålmodigt ventede og fandt hullet til 2-1-scoringen.

Tobias Åhström lukkede den fornemme anden periode for Herlev. Cubars var lige ved at score og tvang Frederikshavn-keeperen til at give en ripost, som Åhström scorede på.

Frederikshavn forsøgte at komme tilbage i tredje periode, og det lykkedes Alexander Bumagin at få nettet til at blafre, inden Victor Cubars lukkede og slukkede med en scoring i tomt net til allersidst.