Håndbold

Kæmpe drama i Aarhus: Team Sydhavsøerne fik point i sidste sekund

Daniel Sørensen satte udligningen ind i sidste sekund, da Team Sydhavsøerne spillede 26-26 med Aarhus HC. Foto: Anders Knudsen
Daniel Sørensen udlignede til slutfacit 26-26 i svære udekamp mod Aarhus HC.

SKÆRING: Indtil 15 sekunder før tid lignede det et ærgerligt etmålsnederlag til Team Sydhavsøerne i udekampen i 1. division mod Aarhus HC.

Aarhusianerne havde bolden tyve sekunder før tid, da Team Sydhavsøerne kiksede et vip til Lasse Højgaard ved stillingen 26-25 til hjemmeholdet.

Men efter en timeout med 15 sekunder tilbage fik Team Sydhavsøerne generobret bolden da Aarhus HC brændte deres sidste afslutning, og med et sekund tilbage blev bolden spillet op til højrefløjen Daniel Sørensen, der satte udligningen ind til slutfacit 26-26.

Lollikkerne var bedst i første halvleg og førte en overgang med fire mål, men blev hentet ved stillingen 10-10. Afslutningen på første halvleg tilhørte dog også gæsterne, der med tre mål i træk kunne gå til pausen foran med 13-10.

Anden halvleg blev en lige så jævnbyrdig affære, hvor Team Sydhavsøerne førte med 16-13 og 17-15, men en udvisning til Kristian Lund Vukman blev dyr, da Aarhus HC scorede tre gange i træk og kom foran med 18-17. Det gav hjemmeholdet teten i opgøret, hvor Team Sydhavsøerne hele tiden skulle indhente en eller to scoringer, men det lykkedes aldrig for Aarhus HC at sætte gæsterne afgørende af, og til sidst blev fighten belønnet med et enkelt point, som må siges at være absolut godkendt.

Lasse Hamann-Boeriths blev TSØ-topscorer med seks mål.