Kjærs venner spænder ben for Juventus

Roma fik et tiltrængt point mod topholdet Juventus, som ikke formåede at vriste sig fri i toppen af Serie A.

Juventus udnyttede ikke muligheden for at generobre førstepladsen i Serie A, efter at holdet mandag aften spillede uafgjort 1-1 ude mod AS Roma.

Dermed deler Juventus nu pladsen som Italiens nummer et med Udinese.

Simon Kjær var ikke med for romerne, da danskeren døjer med en forstrækning i baglåret, som holder ham ude af spillet resten af året.

Heller ikke Juventus' dansker, Frederik Sørensen, var med i kampen, selv om han ellers fik sin sæsondebut i sidste uges pokalsejr over Bologna.

Roma har flere skader i forsvaret, og efter sidste weekends 0-3-fadæse mod Fiorentina, hvor Roma fik tre røde kort, måtte midtbanestyrmanden Daniele De Rossi i kampen mod Juventus trække ned i midterforsvaret sammen med Gabriel Heinze.

Alligevel var det De Rossi, der efter fem minutters spil bragte hjemmeholdet foran.

I anden halvleg var det en anden forsvarsspiller - nemlig Juventus' Giorgio Chiellinis - tur til at komme på måltavlen, da han udlignede til 1-1.

Klubikonet Francesco Totti kunne på et straffespark få minutter senere have bragt Roma tilbage på sejrskurs, men Totti brændte fra 11-meter-pletten, og så endte kampen uafgjort.

Juventus' pointtab betyder, at holder nu er á point med Udinese i toppen af Serie A.

Begge hold har 30 point efter 14 kampe, og lige i hælene har de AC Milan og Lazio, som hver har 28 point.

Roma roder stadig rundt i midten af rækken, hvor holdet er noteret for 18 point.