Lahm redder Bayern fra fiasko mod bundklub

Bayern München skuffede med 3-3 mod Mönchengladbach, mens Simon Kjær begik straffe i ny Wolfsburg-nedtur.

Det forsvarende mesterhold, Bayern München, var på vej mod endnu et skuffende nederlag i lørdagens opgør mod bundklubben Borussia Mönchengladbach.

Men Philipp Lahms mål seks minutter før tid betød, at sidste års finalist i Champions League fik et enkelt point med hjem.

Mario Gomez og Bastian Schweinsteiger bragte den gæstende storklub på vinderkurs efter Patrick Hermanns tidlige føringsmål for Mönchengladbach.

Men Marco Reus og indskiftede Igor de Camargo scorede i anden halvleg til 3-2, hvilket længe så ud til at blive slutresultatet, inden altså Philipp Lahm kort før tid scorede til slutstillingen 3-3.

Bayern München ligger fortsat midt i rækken, mens Mönchengladbach stadig ligger sidst. Holdet har syv point, hvilket er samme pointtal som Stuttgart, der dog har spillet en kampe færre.

Også Wolfsburg skuffede, og igen var det på udebane. Det blev til et nederlag på 1-3 til Frankfurt, hvilket betyder, at holdet blot har samlet fire point af 18 muligt på fremmed græs i denne sæson.

Simon Kjær spillede hele kampen i Wolfburgs forsvar og gjorde sig uheldig bemærket, da han begik straffespark kort efter pausen. Theofanis Gekas scorede sikkert til 3-0, og så var den kamp afgjort.

Thomas Kahlenberg blev skiftet ind kort før tid for Wolfsburg, der med nederlaget fortsat ligger i den nederste halvdel af tabellen, mens Frankfurt med de tre point avancerede til ligaens tredjeplads.

Mainz 05 uden Morten "Duncan" Rasmussen i truppen mistede et vigtigt skridt i toppen, da holdet tabte 0-1 til Freiburg. Mainz er fortsat et point efter førerholdet Borussia Dortmund, der har spillet en kamp færre