Ligalandsholdet slutter af med en sejr

Ligalandsholdet vandt sin tredje kamp ved Kings Cup i Thailand og slutter som nummer to i turneringen.

Efter to uafgjorte resultater i de to første kampe ved Kings Cup i Thailand var der fuld gevinst i tredje forsøg for det danske ligalandshold i fodbold.

Morten Olsens mandskab vandt 3-1 over værterne fra Thailand og slutter dermed på andenpladsen i turneringen, som man ellers har vundet de to seneste gange, den er blevet afviklet.

Trods kraftig varme og et vanskeligt underlag havde Danmark nogenlunde let ved at besejre værtsnationen, der var danskerne klart underlegne ret fysisk.

Det så man tydeligt, da HB Køges Simon Makienok efter ni minutters spil bragte Danmark foran på hovedstød efter en hjørnesparkssituation, hvor de små thailændere ikke var i nærheden af at presse den blonde tometermand.

Makienok havde bolden i nettet lidt senere igen, men fik lidt uforståeligt underkendt scoringen for offside.

Til gengæld var der ingen tvivl om Martin Spelmanns mål til 2-0 kort før pausen. Horsens-spilleren fik en stikning i dybden fra Lyngbys Emil Larsen og udplacerede den thailandske målmand.

I pausen skiftede Morten Olsen FC Midtjyllands Jakob Poulsen ud, og det kostede tilsyneladende på den spillemæssige front.

I hvert fald kom thailænderne langt bedre med og fik også reduceret på et straffespark, som Andreas Bjelland begik, da han væltede ind i en modstander.

Udskiftningerne fortsatte, og det danske spil blev ringere og ringere i takt med, at de nye folk kom ind. Men selv om Thailand pressede på for en udligning, blev det ved dansk sejr.

Den blev slået fast efter en fin frisparkskombination i overtiden, hvor Silkeborgs Martin Ørnskov havde sidste fod på bolden.

Sejren betyder, at Danmark ubesejret med fem point, men må alligevel se Sydkorea løbe med trofæet.

Sydkoreanernes OL-landshold vandt tidligere på dagen 3-0 over Norges ligalandshold og slutter dermed på syv point.