Annonce
Sport

- MEGA URETFÆRDIGT OG SUPER TARVELIGT

Charlotte Mikkelsen i store smerter mens holdkammerater og fysioterapeut Phillipa Jones forsøger at hjælpe hende. Foto: Knud Fl. Larsen
NFH's fløjspiller Charlotte Mikkelsen fik den værst tænkelige besked efter en MR-scanning i tirsdags.

NYKØBING: Der var blot spillet tre minutter af udekampen mod Odense i lørdags, da højrefløjen Charlotte Mikkelsen faldt om på halgulvet, efter hun i et kontraløb havde gjort det til 1-1.

Hun vidste med samme, at noget var helt galt, da hun mærkede voldsomme smerter i sit højre knæ og måtte bæres fra banen.

De første meldinger lød på et overrevet korsbånd, og tirsdag eftermiddag fik Charlotte Mikkelsen bekræftet de bange anelser efter en MR-scanning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er mega uretfærdigt og super tarveligt, siger en trist Charlotte Mikkelsen, der har prøvet et overrevet korsbånd i venstre knæ tidligere i karrieren, så hun var reelt ikke i tvivl.

- Det føltes helt forkert, da jeg landede, og det gjorde pokkers ondt. Der kom et smæld, og jeg vidste straks, at noget var helt galt, siger Charlotte Mikkelsen, der efterfølgende blev røntgenfotograferet, så brud kunne udelukkes, men MR-scanningen viste altså, hvad hun frygtede.

Et overrevet forreste korsbånd supplereret mere flere ledbåndsskader og en pause fra håndboldbanen i op til 12 måneder.

Noget hun, som tidligere nævnt, har prøvet før, da hun under en træningsøvelse i sin daværende klub Aarhus United i 2020 også var uheldig.

Kæmpe tålmodighed

- Lige nu venter jeg på operationen, og allerede fra nu af har jeg fået øvelser og skinne på for at sætte helingsprocessen i gang, fortæller Charlotte Mikkelsen, der ved, hvad der venter hende.

- Det kræver stor tålmodighed, men der er kun én vej, og det er at få lavet sine øvelser og stabilisere knæet i styrketræningslokalet. Det bliver hårdt, men lige nu handler det bare om at komme tilbage på håndboldbanen om et år, for jeg ved, at det tager den tid, det tager, og det nytter ikke noget at gå for tidligt i gang.

Programmet har på det seneste været hårdt med med flere kampe om ugen både i den hjemlige Håndboldliga og i European League, men hun havde ikke set uheldet komme.

- Jeg har hele tiden følt mig frisk og trænet godt, så det er bare et uheldigt splitsekund, der gør, at jeg sidder her og ikke kan være med i de rigtig sjove kampe, som kommer her sidst på sæsonen. Det gør også rigtig ondt at skulle undvære dem og ikke kunne være en del af holdet i langt tid fremover, siger Charlotte Mikkelsen, der føler sig i rigtig gode hænder i forhold til sin genoptræning.

- Sundhedsteamet i NFH er så professionelt og har allerede sat mig godt i gang, siger højrefløjen, der, når hun vender tilbage i februar næste år, kun har fire måneder tilbage af sin kontrakt, og det fylder naturligvis også.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Under pres

- Men som professionel håndboldspiller er du altid under pres for at præstere og spille dig til en ny kontrakt, så det er ikke noget, jeg tænker så meget på lige nu. Nu gælder det bare for mig at komme tilbage så stærkt som muligt, for jeg føler, at jeg har nogle gode år i mig endnu, fastslår Charlotte Mikkelsen, der med sine 26 år har en vis rutine bag sig.

Heldigvis er det ikke kun håndbolden der fylder Charlotte Mikkelsens dagligdag. Hun har et halvtidsjob som konsulent Region Hovedstadens Center for Sundhed, som heldigvis er meget fleksibelt.

- Så uanset hvad har jeg noget andet at tænke på, og det er måske meget godt i den her situation, hvor det hele er en smule trist.

  • Charlotte Mikkelsen i store smerter mens holdkammerater og fysioterapeut Phillipa Jones forsøger at hjælpe hende. Foto: Knud Fl. Larsen
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Annonce
Annonce
Lolland

De er blandt Danmarks bedste

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Vejret

Vintrene på Lolland-Falster vil blive op til 30 procent vådere

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Kørte med tog ind i Ukraine: - Man mærker mest krigens nærvær på stemningen

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet