Annonce
Sport

NFC-spillere før sæsonens største kamp: - Vi glæder os helt vildt

Anfører Kasper Jensen (tv) døjer med knæproblemer, men han skulle være klar til at spille aftenens pokalbrag mod AGF. Arkivfoto: Ingrid RIis
Spillertruppen tror på, at det endnu engang er muligt at slå et Superliga-hold ud af pokalturneringen.

NYKØBING: FC København og OB ved, hvor svært det er at spille pokalfodbold i Nykøbing, og nu er det AGF's tur til at rive sig på de skarpe bjørneklør, når aarhusianerne i aften løber ind i en forhåbentlig flot besat Lollands Bank Park.

Det er i hvert fald ambitionen blandt spillerne og især hos anfører Kasper Jensen, der sammen med Victor Christiansson er den eneste tilbage i den nuværende NFC-trup, der har triumferne mod både FC København og OB under bæltet.

- Det er det, vi går på banen for i hvert fald. Vi har en god statistik på mod Superligahold, og den synes jeg da, vi skal udbygge. Vi har vist, at når vi rammer vores topniveau, så er det de færreste hold, vi ikke har en chance imod, lyder de optimistiske toner fra Kasper Jensen, der ser meget frem til aftenens kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når de store lysmaster bliver tændt på fuld skrue i Lollands Bank Park, så bliver det som regel nogle magiske aftener, og det satser vi også på mod AGF, siger anføreren, der har haft problemer med knæet den seneste uges tid efter et uheld til træning i forrige tirsdag, men selv om det gør ondt, så holder det ham ikke ude af aftenens kamp.

- Jeg er klar. Det gør ikke så ondt, at jeg ikke kan spille, fastslår han, og sender en klar opfordring til det lokale fodboldpublikum.

- Kom ned og støt os, så har vi muligheden for at slå et Superligahold igen. Vi glæder os helt vildt.

Keeper Tobias Brogaard kan sagtens få en hovedrolle i aften, og han er klar til at påtage sig rollen, der skal forhindre AGF i at komme på måltavlen.

- Vores ønske var jo at få en af de store klubber i dansk fodbold, og det må man jo sige, at vi har fået. Det er jo sådan nogle oplevelser, man render og træner for hver eneste dag, så jeg glæder mig helt vildt til at møde AGF, siger keeperen, der godt kan mærke, at det er en special kamp.

- Forhåbentlig kommer der en masse mennesker på lægterne, og så håber jeg, at vi kan byde dem op til dans, så vi får en rigtig seværdig fodboldkamp, siger Tobias Brogaard, der i den forløbne uges træninger tydeligt har kunne mærke, at alle rigtig gerne vil spille aftenens kamp.

- Der er godt humør og alle glæder sig til kampen. Selvfølgelig er der konkurrence om pladserne, og det er heldigvis også sådan, det skal være.

Tobias Brogaard og Oliver Angus mødte, som AB-spillere, AGF i sidste sæsons pokalturnering, hvor det blev til et nederlag på 0-3 på Gladsaxe Stadion, og Tobias Brogaard tror i lighed med sidste sæson, at aarhusianerne kommer i stærkeste opstilling.

- Det kører ikke så godt for dem i Superligaen lige nu, så de har ikke råd til at ryge ud til os i pokalturneringen. Jeg har en klar forventning om, at de kommer med alt, hvad de har, og så er det op til os, at stå imod det. Selvfølgelig vil der komme perioder, hvor vi er under pres, men jeg tror på, at vi kan skabe de muligheder, der skal til, lyder det fra Tobias Brogaard inden kampen i aften.

  • NFC-Roskilde-10
    Anfører Kasper Jensen (tv) døjer med knæproblemer, men han skulle være klar til at spille aftenens pokalbrag mod AGF. Arkivfoto: Ingrid RIis
Annonce
Sport

NFH-nedsmeltning i Esbjerg - Blæst ud i Vesterhavet

Sport

Fattet cheftræner: - Der var slukket efter pausen

Annonce
Annonce
Sport

NFH-nedsmeltning i Esbjerg - Blæst ud i Vesterhavet

Rødby

Troppede op i byen med stor kniv: Nægtede at følge politiet

Sport

Fattet cheftræner: - Der var slukket efter pausen

Indland

Advokat kræver knap 600.000 i erstatning til bortført pige

Nykøbing

God nyhed til NFH før finalen: Vi er helt oppe at ringe

Nykøbing

NFH fik ørerne i maskinen: Jeg er pisseirriteret

Guldborgsund

Stort potentiale: Vil gøre anonym gågade til et sprudlende torv

Udland

Bekymrende: Israel stopper amerikansk nyhedsbureaus billeder af Gaza

Indland

Efter stort skænderi: Nu vender flere kendte kanaler tilbage til dit tv

NFH i DM-finalen

Radiokommentator gik amok over NFH's finaleplads: Hør klippet her

Indland

Første skridt mod lavere moms? Skatteminister vil kigge på muligheden

NFH i DM-finalen

Spændt formand inden håndbold-braget: - Det vil være det største

112

128 taget i fartkontroller

Sport

Lokalt brydehåb er usikker på karrieren efter misset OL

Indland

Regioner: Der er behov for 1,1 milliarder til hospitalsudstyr

Annonce
Annonce
Sport

Ekspertens hårde dom: Der er nul procents chance

Sport

SLUT: Kæmpe-kø til NFH i første DM-finale

nfh i DM-finalen

Guldfest i Guldboxen: Biletterne rives væk

112

Kirkerup-sagen: Advokat kræver over en halv million i erstatning

Guldborgsund

Der kom 267 motorcykler: Uventet kæmpe-opbakning til konfirmation

Falster

Krølls kvaler fortsætter: Skal indlægges igen

Vejret

Varm uge skydes i gang med høj sol: Men regn truer