Annonce
Sport

NFC-spillere før sæsonens største kamp: - Vi glæder os helt vildt

Anfører Kasper Jensen (tv) døjer med knæproblemer, men han skulle være klar til at spille aftenens pokalbrag mod AGF. Arkivfoto: Ingrid RIis
Spillertruppen tror på, at det endnu engang er muligt at slå et Superliga-hold ud af pokalturneringen.

NYKØBING: FC København og OB ved, hvor svært det er at spille pokalfodbold i Nykøbing, og nu er det AGF's tur til at rive sig på de skarpe bjørneklør, når aarhusianerne i aften løber ind i en forhåbentlig flot besat Lollands Bank Park.

Det er i hvert fald ambitionen blandt spillerne og især hos anfører Kasper Jensen, der sammen med Victor Christiansson er den eneste tilbage i den nuværende NFC-trup, der har triumferne mod både FC København og OB under bæltet.

- Det er det, vi går på banen for i hvert fald. Vi har en god statistik på mod Superligahold, og den synes jeg da, vi skal udbygge. Vi har vist, at når vi rammer vores topniveau, så er det de færreste hold, vi ikke har en chance imod, lyder de optimistiske toner fra Kasper Jensen, der ser meget frem til aftenens kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når de store lysmaster bliver tændt på fuld skrue i Lollands Bank Park, så bliver det som regel nogle magiske aftener, og det satser vi også på mod AGF, siger anføreren, der har haft problemer med knæet den seneste uges tid efter et uheld til træning i forrige tirsdag, men selv om det gør ondt, så holder det ham ikke ude af aftenens kamp.

- Jeg er klar. Det gør ikke så ondt, at jeg ikke kan spille, fastslår han, og sender en klar opfordring til det lokale fodboldpublikum.

- Kom ned og støt os, så har vi muligheden for at slå et Superligahold igen. Vi glæder os helt vildt.

Keeper Tobias Brogaard kan sagtens få en hovedrolle i aften, og han er klar til at påtage sig rollen, der skal forhindre AGF i at komme på måltavlen.

- Vores ønske var jo at få en af de store klubber i dansk fodbold, og det må man jo sige, at vi har fået. Det er jo sådan nogle oplevelser, man render og træner for hver eneste dag, så jeg glæder mig helt vildt til at møde AGF, siger keeperen, der godt kan mærke, at det er en special kamp.

- Forhåbentlig kommer der en masse mennesker på lægterne, og så håber jeg, at vi kan byde dem op til dans, så vi får en rigtig seværdig fodboldkamp, siger Tobias Brogaard, der i den forløbne uges træninger tydeligt har kunne mærke, at alle rigtig gerne vil spille aftenens kamp.

- Der er godt humør og alle glæder sig til kampen. Selvfølgelig er der konkurrence om pladserne, og det er heldigvis også sådan, det skal være.

Tobias Brogaard og Oliver Angus mødte, som AB-spillere, AGF i sidste sæsons pokalturnering, hvor det blev til et nederlag på 0-3 på Gladsaxe Stadion, og Tobias Brogaard tror i lighed med sidste sæson, at aarhusianerne kommer i stærkeste opstilling.

- Det kører ikke så godt for dem i Superligaen lige nu, så de har ikke råd til at ryge ud til os i pokalturneringen. Jeg har en klar forventning om, at de kommer med alt, hvad de har, og så er det op til os, at stå imod det. Selvfølgelig vil der komme perioder, hvor vi er under pres, men jeg tror på, at vi kan skabe de muligheder, der skal til, lyder det fra Tobias Brogaard inden kampen i aften.

  • NFC-Roskilde-10
    Anfører Kasper Jensen (tv) døjer med knæproblemer, men han skulle være klar til at spille aftenens pokalbrag mod AGF. Arkivfoto: Ingrid RIis
Annonce
Sport

NFC fik igen store klø

Sport

Direktør jubler: Den vildeste og største på Lolland-Falster

Annonce
Annonce
Kultur

Kendt tv-vært har store ambitioner på Lolland-Falster - men har ét stort problem

112

Blitz, blitz, blitz: Travl dag for politiets fartkontrol

Sport

NFC fik igen store klø

Indland

Dræbte kone med kniv og håndvægt: Dømt til anbringelse

Lolland

Købmand trækker sig: Har ikke tid

Lolland

Nu er den rejst: - Det er da rart. Jeg glæder mig til at blive færdig

Lolland

Lollandske børn går sultne i seng

Guldborgsund

Henter hjælp hos ekspert: Lokal bævers fremtid afgøres i løbet af et par uger

Sport

Direktør jubler: Den vildeste og største på Lolland-Falster

112

Dommer fængsler 15-årig i drabssag fra Husum - men ikke for drab

Sport

Den voldsomt onde ånd kommer til Nykøbing

Lolland

Tine sagde farvel til sosu-jobbet for at åbne egen klinik

112

Mand gik amok og slog politibetjent

Vejret

Weekendvejret på LF: Stort set tørt og varmest mod vest

112

Korsør-sagen: 15-årig pige fundet med strips om hænderne

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Havne-rådhuset: Direktør har 10 konkurser på CV’et

Politik

Vil erstatte den danske krone med euroen

Lolland

Forsinket færge udløser nødplan

Sport

Malte Ebert udgiver Danmarks officielle EM-sang

Lolland

Kommune på jagt efter drøvtyggende hjælp

Indland

Slut med notifikationer i hobetal på Aula

Kultur

Over 35 millioner afspilninger: Lokal musik-producerer har international succes