Pragthalvleg fra dansk keeper grundlægger Flensburg-sejr

Kevin Møller storspillede for Flensburg-Handewitt. (Arkivfoto). Foto: Michael Schwartz/Ritzau Scanpix
Kevin Møller leverede 17 redninger og en redningsprocent på 65 i første halvleg mod Rhein-Neckar Löwen.

Kevin Møller lignede lørdag en håndboldspiller, der meget gerne vil have en plads på det danske landshold til EM i januar.

Målmanden, som slås med især Emil Nielsen om at blive Niklas Landins slutrundemakker, diskede op med et brag af en præstation, da han og Flensburg-Handewitt tog imod Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen.

I en helt utrolig første halvleg leverede han 17 redninger, som resulterede i en redningsprocent på 65,4. Anden halvleg var knap så blændende, men EM-aspiranten sluttede alligevel med en redningsprocent på 45,7.

På den måde var den 34-årige målmand afgørende for, at Flensburg-Handewitt snuppede en klar sejr på 33-25 over Rhein-Neckar Löwen.

Men Kevin Møller var ikke den eneste dansker, der gjorde sig bemærket.

Hos Rhein-Neckar Löwen var meget af ansvaret lagt på skuldrene af Niclas Kirkeløkke, som havde mange billetter i angrebet.

Højrebacken, der ved VM-triumfen tidligere i år kom ind og spillede en markant rolle i slutrundens afsluttende fase, scorede ni mål.

Især i begyndelsen af anden halvleg var han en offensiv enmandshær for gæsterne, og han sørgede for, at Flensburg blev holdt en smule i snor.

Han fik dog ikke meget hjælp af holdkammeraterne og måtte se sine danske konkurrenter på det andet hold løbe med sejren.

Emil Jakobsen blev topscorer for Flensburg-Handewitt med syv mål.

Flensburg-Handewitt kom under sin nye danske træner, Nicolej Krickau, lidt skævt i gang med sæsonen, men er så småt ved at hale ind på topholdene.

Klubben har nu 18 point og er placeret som nummer fire i tabellen. Füchse Berlin fører ligaen med 21 point og har en kamp i hånden i forhold til Flensburg-Handewitt.