Ribery udsætter Dortmunds mesterskabsfest

Spændingen i kampen om det tyske fodboldmesterskab lever stadig, efter at Bayern München lørdag besejrede Werder Bremen 2-1.

Resultatet betyder nemlig, at Bayern som nærmeste forfølger har fem point op til de regerende mestre fra Dortmund med kun to spillerunder igen.

Det virkede eller ikke som om, at Bayern for alvor troede på det i udekampen på Weserstadion og måske allerede havde onsdagens Champions League-semifinale mod Real Madrid i tankerne.

Det tydede den reserveprægede startopstilling på, og der var heller ikke specielt megen gnist i gæsternes spil, som virkede noget ideforladt i første halvleg.

Bremen, der kæmper hårdt for en plads i næste års europæiske klubturneringer, var heller ikke for overbevisende, men fik alligevel bragt sig foran kort efter pausen på et hovedstød af Naldo.

Med indskiftningen af Franck Ribery efter en times spil kom der dog endelig noget drev i Bayerns angrebsspil.

Franskmanden fik sat Werder Bremens forsvar under pres, og det kastede en scoring af sig et kvarter før tid, da Naldo endnu engang sendte bolden i nettet - denne gang dog i egen ende.

1-1 kunne ingen af holdene bruge til noget, og derfor blev der åbnet for sluserne i det sidste, hektiske kvarter.

Bayern misbrugte flere store chancer, inden Ribery to minutter inde i overtiden sørgede for det mål, der lige akkurat holder liv i klubbens mesterskabsforhåbninger.

I den anden ende af tabellen vandt danskerklubben Kaiserslautern godt nok bundkampen mod Hertha Berlin, men må alligevel indstille sig på nedrykning.

For da Köln samtidig fik uafgjort mod William Kvists Stuttgart, kan Kaiserslautern ikke længere redde sig.

Köln er dog stadig ikke sikker på at undgå nedrykning. Det er Frank Arnesens Hamburger SV heller ikke efter uafgjort 1-1 mod Nürnberg.

Dortmund møder klokken 18.30 Borussia Mönchengladbach i en kamp, hvor en sejr vil afgøre mesterskabet til de regerende mestres fordel.