Rungsted straffer Rødovres sløseri på isen

Lucas Andersen var mand for tre scoringer, da Rungsted onsdag slog Rødovre i Metal Ligaen. (Arkivfoto). Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix
Rungsted var foran 4-0 efter 25 minutter og slog onsdag sikkert lokalrivalen Rødovre.

Efter to sejre i træk kom bundholdet Rødovre Mighty Bulls onsdag ned på jorden, da holdet tabte 1-5 hos lokalrivalen Rungsted.

Hjemmeholdet satte tingene på plads med fire scoringer ubesvarede scoringer inden for opgørets første 25 minutter.

Rødovre blev brudt i sit opspil adskillige gange i første periode, og to gange førte det til scoringer til værterne.

Lucas Andersen var mand for både 1-0 og 2-0, inden tilbagevendte Steven Whitney øgede til 3-0 inden første pause.

Lucas Andersen fintede sig fem minutter inde i anden periode frem til en 4-0-scoring på straffeslag, og dermed var kampen reelt afgjort. Rødovre fik således aldrig rigtigt lagt et seriøst pres på Rungsted.

Bundholdet får dog en hurtig mulighed for revanche. Allerede fredag tørner holdene sammen igen, og denne gang er Rødovre hjemmehold.

Herlev Eagles, som Rødovre kæmper med for at undgå niendepladsen, var også i aktion onsdag uden at få point ud af anstrengelserne - trods en 4-2-føring.

Med tre mål af Jonathan Brinkman og to af Kristian Jensen vendte Odense Bulldogs således kampen på hovedet i de sidste 30 minutter og vandt 7-4.

Også det tredje hold, der kæmper for at holde sig i top-8 og dermed komme med i slutspillet, tabte. I et opgør, der var afbrudt længe på grund af en ødelagt lampe og glasskår på isen, tabte Frederikshavn White Hawks således 3-6 til Esbjerg Energy.

I den anden ende af tabellen tabte det forsvarende mesterhold, Aalborg Pirates, til midterholdet Sønderjyske 3-4 efter forlænget spilletid.

• Metalligaen: Rungsted Seier Capital - Frederikshavn White Hawks