Udskældt Juventus-spiller som redningsmand

Den italienske storklub Juventus fortsætter med at levere dårlige præstationer, men det blev alligevel til en 2-1-hjemmesejr over Atalanta.

Et anonymt angreb, elendigt forsvarsspil og en midtbane uden bid er næppe det, som skal hjælpe Juventus ud af den nuværende krise, der var tæt på at blive forstærket søndag, hvor det med nød og næppe blev til en 2-1-sejr hjemme over bundholdet Atalanta.

En skadet Christians Poulsen kan nærmest prise sig lykkelig for at være ukampdygtig, så han ikke selv skulle høre på den pibekoncert, hjemmeholdets spillere måtte finde sig i under og efter kampen.

I det hele taget er stemningen i Juventus, som risikerer at misse europæisk fodbold i næste sæson, dårlig. Det blev også bevist inden søndagens opgør.

Her kastede en række af klubbens fans ifølge det italienske nyhedsbureau Ansa ølflasker og æg efter spillerne, som var på vej op i spillerbussen, der skulle køre truppen til stadion.

Især tre Juventus-spillere var under beskydning: Den italienske landsholdsanfører Fabio Cannavaro, den franske forsvarsspiller Jonathan Zebina og midtbanespilleren Felipe Melo fra Brasilien.

Både Cannavaro og Zebina startede inde mod Atalanta, men blev ofte mødt med buh-råb fra lægterne, og da Melo blev skiftet ind i anden halvleg, var det tydeligt at høre, at han heller ikke er en populær mand blandt Torino-klubbens fans.

Melo tog dog revanche på bedste vis med sit 2-1-mål i slutfasen. Juventus fik også en perfekt åbning på kampen, da Alessandro Del Piero efter en halv times spil bragte værterne foran på et flot frispark, men lige inden pausen udlignede den tidligere Juventus-angriber Nicola Amoruso.

Det mål gjorde åbenbart Juventus-spillerne nervøse for en ny fiasko. De virkede hæmmede, og i store dele af anden halvleg var det faktisk gæsterne, som var farligst, inden Juventus i slutfasen pressede mest på.

Mens Juventus kæmpede for sejren, sejrede Fiorentina - med Per Krøldrup på banen i hele kampen - sikkert med 4-1 hjemme over Udinese.

Sender nødråb til minister: Levestederne forsvinder

Er Esbjergs skadede stjerner klar til finalebraget mod NFH? Her er trænerens svar