Viborg og Nordsjælland deler i jævnbyrdig topkamp

Viborg FF og FC Nordsjælland gav hinanden en jævnbyrdig kamp. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Viborg og FC Nordsjælland tog point fra hinanden i Superligaens topstrid ved at spille uafgjort 1-1.

Formstærke Elias Achouri scorede for tredje kamp i træk, da Viborg søndag spillede 1-1 hjemme i en lige topkamp mod FC Nordsjælland i Superligaen.

Begge mandskaber havde gode perioder, og særligt Viborg-defensiven spillede godt og var medvirkende til pointdelingen i topkampen.

Resultatet betyder, at FCN nu har 40 point, hvilket fastholder mandskabet på førstepladen. Viborg er fortsat tre point efter.

Kampen startede lige, og ingen af de to hold spillede sig frem til store chancer.

Viborg-defensiven stod kompakt og spillede med stor ro, hvilket gjorde det svært for FCN for alvor at blive farlige.

Selv om gæsterne sad mest på bolden, bød værterne sig også til offensivt. Særligt kantspilleren Elias Achouri var et giftigt islæt.

Efter 36 minutter fik gæsterne dog dirket Viborg-forsvaret op. Nordsjælland-backen Daniel Svensson krøllede med indersiden flot bolden over i det lange hjørne og sendte FCN i front.

Hjemmeholdet kom godt ud til anden halvleg, og efter 51 minutter var Viborg-kanten Ibrahim Said tæt på at udligne, da han headede bolden på stolpen.

Værterne fortsatte presset, hvilket gav pote efter 66 minutter. Den indskiftede angriber Renato Junior satte en kontra i gang og fandt en fri Elias Achouri, som nemt kunne prikke bolden i mål til 1-1

Der var chancer i begge ender mod slutningen af kampen, og Viborg var centimeter fra sejren, da bolden på ny ramte stolpen dybt inde i overtiden.

Dramatik ved højlys dag: Fægtede med knive og hoppede ud ad vindue

13-årig fik uventet kæmpe-opbakning til sin konfirmation: Det handler om at acceptere hinanden

Er Esbjergs skadede stjerner klar til finalebraget mod NFH? Her er trænerens svar