Annonce
Ugeavisen Lolland

500 tarteletter på ti minutter

Der er seks varianter at vælge imellem, når der er tarteletdag på Hotel E4. Foto: Pressefoto

Hotel E4 har fulde huse, når der holdes tartelet-dag otte weekender om året. For 98 kroner kan man spise frit af seks forskellige typer.

Det er ikke småting, der bliver indtaget, når når 170 mennesker skal have tarteletter. Det beretter Carsten Johannessen, der er kok og medindehaver på Hotel E4, der ligger lidt syd for Maribo.

- Allerede efter ti minutter imed åben buffet er 500 tarteletter væk, og rekorden for én kunde er 28 styk på en aften, fortæller kokken, der fandt på konceptet for fire år siden - og derefter har haft stuvende fuldt, hver eneste gang, der har været tarteletter på menuen.

Typisk holdes tarteletdagene om fredagen fra klokken 18-21 og om søndagen fra klokken 12-15 - otte weekender om året. Seks forskellige slags fyld er der så til rådighed, fortæller Carsten Johanessen, der selv komponerer fyldet, som han får meget ros for.

Mad hver dag

At hotellet besluttede at satse mere på restauranten bunder i øvrigt i, at Vejdirektoratet for fire år siden var ekstremt længe om at ombygge afkørslen ved hotellet. Det medførte, at gæsterne kørte udenom, og så besluttede Carsten og Susanne Johannessen at finde på noget nyt. Det har siden også medført, at de nu holder schnitzel-aften mandag til fredag - bortset fra de dage, hvor der er tarteletter naturligvis. Også det koncept har vist sig at blive et stor succes.

- For sjovs skyld lagde vi røde duge på, da Danmark vandt VM i håndbold og satte prisen ned til 125 kroner, og det medførte et helt vildt stort besøgstal, fortæller Carsten Johanessen, der fortæller, at normalprisen er 138 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selskaber

En stor fordel ved at tilbyde spisning i restauranten er i øvrigt, at kunderne får smag for varerne og stemningen i den hyggelige restaurant, der ligger med flot udsyn over markerne, fortæller han.

- Det er jo rigtigt fint, at mange kender vores lokaler, for en stor del af forretningen er at afholde selskaber. Dem har vi mange af, og så er menuen naturligvis den, som kunden beslutter, siger han og tilføjer, at restauranten om sommeren kører med et større og udvidet menukort.

Næste tarteletdage bliver fredag den 1. Marts fra kl. 18 til 21, søndag den 3. Marts fra kl. 12 - 15, fredag den 29. Marts fra 18-21 og den 31. Marts fra 12-15.

Senere i år er der også mulighed for at reservere. Det bliver så 1/9, 4/10, 1/11 og 3/11 Forudbestilling obligatorisk på 54601485

  • Der er seks varianter at vælge imellem, når der er tarteletdag på Hotel E4. Foto: Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Politik

Lollik bliver spidskandidat

Dølle

Politiet opfordrer før Dølle: - Lad være med det

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Dølle

Claus gjaldede: Er I liderlige? Og endte på landsdækkende tv

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Lolland

Ingen parterapeut: Minister afviser at løse byrådskrise

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Erhverv

Scandlines skifter ud i direktionen: Her er de nye navne

Sport

Chok dagen efter semifinaleplads: NFH skal have ny træner i 2025

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes

Lolland

Utæt pakning stopper færge

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Erkender skralde-brøler: Men borgerne hænger på regningen

Sport

Langt fra dansk rampelys har Mike fra Maribo høstet store trofæer

Indland

Derfor hyler sirenerne i dag

Indland

Brand i skib i Køge: Nu kan borgere færdes frit

Dølle

- Det er noget, der har rigtig, rigtig høj prioritet

Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Lokal nyt

Melder tæt på udsolgt