cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Mediernes magt i Danmark.

Skal Facebook virkelig have magt som agt her i Danmark? Helt grotesk at FB mener, at de kan give 179 udvalgte personer i Danmark ’tilladelse’ til at diskutere, omtale og vise film/billeder af og om Tommy Robinson. Disse 179 personer har til fælles, at de sidder i Folketinget - er folkevalgte. Folket, det er du og jeg, vi må ikke så meget som nævne rebellen, islam-kritikeren mm, Tommy Robinson, for så bliver vores profil deaktiveret eller blokeret fra Facebook.
01. marts 2020 kl. 19:43 Af Eva Terndrup

Min profil blev blokeret i 60 dage for en satiretegning fra Trykkefrihedsselskabet, der viste Tommy Robinson!!!!!! Er det forhold, vi ønsker at leve under? DR, TV2 og andre statsstøttede medier manipulerer og lyver over for befolkningen. Tommy Robinson er et godt eksempel. Det meste af Danmarks befolkning har aldrig hørt om TR.

Al kritik omkring islam skal holdes ude af medierne. Det kommer fra EU. Hvis medierne ikke dæmmer op for ’den hvide nationalisme’,så ophører mediestøtten! Al denne krænkelse/censur-kultur skyldes i bund og grund EU og islam. Rødfolkets kernevælgeres ideologi styrer allerede Danmark.

Er det den fremtid, vi ønsker? ’Man binder os på mund og hånd’…..

Eva Terndrup

Kirkegade 11 Lindelse

5900 Rudkøbing
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

AF: EVA TERNDRUP

Erhvervslivet rammes hårdt… 17. marts 2020 kl. 22.11

AF: EVA TERNDRUP

Skal religion stå over mennesket? 17. marts 2020 kl. 22.05