cookie-og-privatlivspolitik
Bryan Rice giver koncert ved billetsalg til næste års Venindeaften. Arkivfoto fra tidligere Venindeaften
Foto: Lars Henriksen

Lokal nyt

Billetsalg med indlagt koncert

Når de første billetter til Radio SydhavsØernes Venindeaften 2020 sælges bliver det med indlagt koncert – til de hurtige.
05. december 2019 kl. 08:10 Af Margit Olsen

Annonce

Fredag sælges de første billetter til Radio Sydhavsøerne og TSØ’s venindeaften 2020. Det er 12 gang det afholdes og interessen er stadig stor. Alle årene har der været udsolgt til arrangementet i Maribo Hallerne.

Billetterne sælges ikke enkeltvis, men to ad gangen. Til en venindeaften, er meningen netop, at det er veninder, som i fællesskab tager afsted.

Billetterne til 350 kroner gælder derfor for to personer og inkluderer velkomstdrink, mad og underholdning. Der vil være shoppemulighed ved en masse af landsdelens butikker, livemusik af aktuelle stjerne fra radioen og et stort anlagt modeshow.

Når billetsalget skydes i gang fredag klokken 14 i tøjbutikken By Emma i Nykøbing, vil en af de kunsterne, som er en næsten nagelfast tradition hvert år til Venindeaftenen, Bryan Rice, give en intimkoncert i butikken. Koncerten starter ti minutter før billetsalget skydes i gang.

- I forhold til at lave en koncert er butikken ikke stor. Det bliver de 30 kvinder, der står først i køen, der får denne eksklusive oplevelse. Ikke nok med at de kommer til at høre Bryans nye julesang, så kommer de helt tæt på stjernen – og de første 150 billetter til Venindeaftenen, siger radiochef Anders Brønholt.

De øvrige billetter til Venindeaftenen 2020 sættes til salg til februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce