cookie-og-privatlivspolitik
No Juice har i den grad tradition for at sætte gang i en fest.
No Juice har i den grad tradition for at sætte gang i en fest.
Foto: Pressefoto

Lollands-Posten

No Juice til Horslundefest

No Juice kommer til at sætte stemningen, når Horslunde Festen, når det går løs den 9. marts. Der er busser fra Maribo og Nakskov.
28. januar 2019 kl. 09:37 Af Daniel Brøns

Annonce

Horslunde Festen startede med en nostalgifest om de gode, gamle dage, hvor der var diskotek på Horslunde Kro, som ikke eksisterer mere. Men festen blev en kæmpe succes, og har siden tiltrukket gæster fra hele Lolland.

Nu er arrangørerne så igen parat med en ny fest, og det bliver denne gang med deltagelse af bandet "No Juice" i front. Bandet har et bredt repertoire spændende fra de mest aktuelle hits, fortolkninger af danske klassikere, svedig blues til sing along, folk og evergreens. No Juice leverer musik af så forskellige kunstnere som Thomas Helmig, Lukas Graham, John Mayer, Eric Clapton, John Mogensen, Kim Larsen, DAD, Robbie Williams - og mange flere.

No Juice er i øvrigt et af Danmarks mest populære partybands og har spillet med kunstnere som Bobo Moreno, Anders Blichfeldt, Peter A.G, Søs Fenger og mange flere. LollandsPosten har taget kontakt til bandet, der glæder sig og lover en super fest med fokus på den gode musik fra og med 60'erne og fremefter til nyere tid med eksempelvis Danseorkesteret og Tv-2.

Horslunde Festen kort sagt en fest for det danseglade publikum, og igen i år vil der ud over livemusikken også være diskotek. Der serveres en spændende og lækker menu, mulighed for kaffe og kage - og mange gode drikkevarer i barene, såsom den traditionsrige "gammel have"

Aftenens overskud går til aktiviteter i de lokale foreningers ungdomsafdelinger.

Billetsalg og forspørgsler om transport på busruterne SMS 2021 5755 eller mail : j.olsen@familie.tele.dk. Billetter sælges også hos Horslunde Bageri & Café, OK Plus i Nakskov, Super Brugsen i Maribo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce