cookie-og-privatlivspolitik
Det nye Havnegalleri og Turistkontor.
Det nye Havnegalleri og Turistkontor.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Der er 2-300 besøgende om ugen

Nysted Havnegalleri og Turistkontor er kommet rigtig godt i gang.
26. juni 2021 kl. 07:36 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED - Ved starten på sæsonen, i slutningen af maj, var det blevet muligt - efter en fin indsats fra Nysted Erhvervs- og Turistforening (NET) - at flytte aktiviteterne til det lokale, som tidligere husede Vindens Verden, fortæller Henrik Olsen fra Nysted Havnegalleri og Turistkontor og fortsætter:

- Det har betydet mere plads og mere lys til stor tilfredshed for alle involverede. Åbningen og starten er tidligere beskrevet i pressen. I tiden indtil nu har stedet haft 2-300 besøgende om ugen. Stor tilfredshed herfra med det. Sommeren igennem vil skiftende udstillinger vise billedkunst, vævning, kunsthåndværk og meget mere med en åbningstid klokken 12-20 hverdag. Så - læg vejen forbi - og tag del i oplevelserne, slutter Henrik Olsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE