cookie-og-privatlivspolitik
Præsident Britta Olsen (th) overrækker det flotte beløb på 8.400 kroner til formand Lise Gerd Larsen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Inner Wheel donerer penge

Sakskøbing Inner Wheel donerer penge fra aflyst arrangement til Mødrehjælpen.
30. maj 2021 kl. 10:12 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Tilbage i 2019 gik et udvalg i Sakskøbing Inner Wheel i gang med at planlægge en gåtur, Gå for Mor, til fordel for Mødrehjælpen, Nykøbing Falster Afdeling, fortæller Jeanne Lund Andersen fra Inner Wheel i Sakskøbing og fortsætter:

- Efter planen skulle dette arrangement have fundet sted i april 2020, men grundet Covid-19 restriktioner blev arrangementet flyttet til april 2021.

Desværre måtte klubben se i øjnene, at 2021 heller ikke blev året, hvor vi kunne gennemføre Gå for Mor og efter mange overvejelser blev det besluttet at aflyse arrangementet.

Sakskøbing Inner Wheel offentliggjorde i marts 2021, at Gå for Mor ville blive aflyst. Havde man købt billetter på forhånd, kunne indbetalte penge returneres. Dette skulle ske ved henvendelse til Klubben senest 15. april 2021. Alternativt ville pengene gå ubeskåret til Mødrehjælpen, Nykøbing Falster Afdeling.

Med stor glæde og taknemlighed kunne Klubben efter 15. april konstatere, at langt størstedelen af de indbetalte penge fra salg af billetter fik lov at stå.

Annonce

Efterfølgende havde Sakskøbing Inner Wheel den store glæde at kunne overrække Mødrehjælpen, Nykøbing Falster Afdeling, et meget flot beløb på 8400 kroner.

Dette forgik ved et fornemt traktement i Butikken i Slotsgade 9, Nykøbing Falster, hvor Præsident Britta Olsen overrakte formand Lise Gerd Larsen det fine beløb.

Lise Gerd Larsen fortalte efterfølgende, at pengene skal bruges til en udflugt for børn fra familier med særlige behov. Denne udflugt vil finde sted i nærområdet.

Slutteligt er der følgende at sige: Sakskøbing Inner Wheel ønsker at takke alle, der valgte at lade deres indbetalte penge stå, således at vi kunne donere til Mødrehjælpen. På denne måde har I hjulpet os til at hjælpe andre, slutter Jeanne Lund Andersen. .KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE