cookie-og-privatlivspolitik
Snart skal middelalderudstyret fra Henrik Nielsens lade i aktion igen, når der inviteres til middelalderfest i Nysted senere på året. Nu er der også støttekroner fra NET.
Snart skal middelalderudstyret fra Henrik Nielsens lade i aktion igen, når der inviteres til middelalderfest i Nysted senere på året. Nu er der også støttekroner fra NET.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Saxkjøbing Avis

Støtter middelalderfest

Efter pause flytter middelaldermarked ind på torv og ved kirke
27. februar 2021 kl. 07:26 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED Nysteds Erhvervs- og Turistforening har bevilget 5.000 kroner til Foreningen Nysted Middelaldermarked. Sidstnævnte har besluttet sig for at følge op på middelaldertraditionerne i Nysted i perioden 2009-2018. Der er således planer om at lave det flotteste, hyggeligste og festligste middelalder-bymarked, man kunne tænke sig for Lolland-Falsters beboere samt besøgende og turister.

Nysted havde som bekendt for de fleste sin store middelalderfestival i 2009-2018. Gamle og nye kræfter er nu gået i samarbejde med menighedsrådet for Nysted og Vantore Sogn om at holde et oplevelsesrigt middelaldermarked til august med især Nysted Kirke som et historisk og centralt omdrejningspunkt og med inddragelse af Gl. Torv. Her vil blive musik, teater og gøgl, og så kommer man til at kunne se arbejdende værksteder, gøre en god handel, prøve langbuen og nyde middelalderlige retter fra de store bålsteder og skylle det ned med kolde drikke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE