cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Frederik Scheuermann

Sport

Backmann kæmper sin kamp

Der går endnu en rum tid, før forsvarsspilleren kan spille igen.
03. juli 2020 kl. 19:55 Af Thomas Jensen

Annonce

NYKØBING Skæbnen var hård ved den nye NFC-spiller Marcus Backmann, da han en kold januardag kom galt af sted.

Han havde netop underskrevet en tre-årig kontrakt med falstringerne, men under et intervalspil til træning kunne han omgående mærke, at den var helt gal med knæet.

- Jeg skal lave en vending og kan bare mærke, at knæet ikke vil samme vej. Jeg var ikke i tvivl om, at der var noget galt, siger den uheldige Marcus Backmann, der havde samme fornemmelse, som da han rev korsbåndet over i det andet knæ.

Nu var det højre knæ, den var gal med.

- Det er jo selvfølgelig ikke sådan, man ønsker at starte i en ny klub, lyder det fra Marcus Backmann, der på trods af skaden er ved godt mod.

- Det går fremad, men det gælder om at have tålmodighed, pointerer den tidligere Lyngby-spiller, der har spillet hos de kongeblå i hele sin karriere, hvor han begyndte som 10-årig og kæmpede sig hele vejen op til førsteholdet, hvor han fik kampe i 1. division inden skiftet til Nykøbing FC i vinter.


Sidder i styrkerum

Han har et stykke tid været fast inventar i Nykøbing FC's styrkerum med forskellige øvelser og kørsel på en kondicykel, og nu begynder det så småt at nærme sig, at han kan jogge en lille tur i skoven.

- Der er ikke lang tid til, at jeg tager løbeskoene på, fastslår han, men understreger endnu engang at det handler om at have tålmodighed.

- Der er ingen grund til at forcere noget, men jeg har da et lille håb om at komme til at spille sidst på efterårssæsonen, alt afhængig af hvornår den slutter, men ellers venter jeg gerne til næste forår for at blive helt klar.


Talte godt om NFC

Han har fået et godt indtryk af NFC som klub og kender også flere tidligere og nuværende spillere, som han rådførte sig med, inden han tog springet fra de trygge rammer i Lyngby til Falster.

- Mads Carlson havde jeg snakket med, og også Mads Kaalund (nu i Silkeborg, red.) anbefalede mig at tage herned, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Indtil videre bliver Marcus Backmann boende på Frederiksberg og tager turen til træning sammen med de øvrige "københavnere"

- Det er ikke noget problem. Vi sidder og hygger os, og så er den time hurtigt gået. Trafikken er jo let, når vi køre den rigtige vej i forhold til myldretidstrafikken, påpeger Marcus Backmann, der selvfølgelig håber, at han får debut i 1. division for Nykøbing FC.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce